Baschetbalistele de la CSU LPS Alba Iulia au câștigat lejer meciul programat în cea de a 12-a etapă a Ligii 1 la baschet feminin. Adversare le-au fost jucătoarele satelitului prim-divizionar ICIM Arad, albaiuliencele impunându-se cu 76-52 (18-11, 22-14, 22-12, 14-15), păstrându-și astfel prima poziție în Grupa a 2-a din eșalonul secund. Următoarea confruntare pentru trupa lui Nicușor Marcu va avea avea loc pe 29 ianuarie, în deplasare la CSM Satu Mare 2.

CSU LPS Alba Iulia își păstrează parcursul aproape perfect în Liga 1 la baschet feminin, bifând astăzi al 9-lea succes din actuala stagiune, învingând ICIM Arad 2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Primul sfert a fost dominat clar de albiulience, chiar dacă a apărut imprecizie sub panou de ambele părți. CSU Alba a câștigat primul sfert cu 18-11.

La fel au stat lucruile și în a 2-a pătrime, cu un plus de partea gazdelor, care și-au revenit în atac și au intrat la pauză cu un avantaj considerabil, scor 40-25.

La fel au stat lucrurile și în partea secundă, cu echipa lui Nicușor Marcu la timonă, care înainte de ultimele 10 minute ale meciului conducea cu 62-37.

Ultimul sfert a contat doar pentru statistică, deoarece baschetbalistele din Cetatea Marii Uniri aveau un avantaj coniderabil pe tabelă, Nicușor Marcu apelând la mai multe modificări. În final, CSU LPS Alba Iulia s-a impus cu 76-52.

  • Jucătoare din Liga Națională sub comanda lui Marcu

CSU LPS Alba Iulia a ajuns la un acord cu sibianca Mădălina Geleriu, venită de la Phoenix Galați. Aceasta nu poate fi folosită încă, deoarece nu s-a deschis oficial perioada de transferuri. Mădălina Geleriu își va putea aduce aportul din teren imediat după începutul lunii februarie.

Pentur CSU Alba Iulia au marcat: Kelly Walker – 34 de puncte, Georgiana Plăvițu – 15, Adina Ivașcu – 6, Alexandra Bobar – 6, Alexandra Boțan – 5, Andreea Fleșer – 4, Florina Rusu – 4, Ionela Țetcu – 2.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.