Formația divizionară de baschet feminin, CSU LPS Alba Iulia a fost învinsă astăzi, pe teren propriu, de Rapid București, o altă pretendentă la promovarea în prima deivizie, scor 66-81 (15-24, 17-20, 18-23, 16-14). Duelul din turneul semifinal le-a aparținut oaspetelor, care s-au bazat pe o experiență vastă din partea jucătoarelor sale, având o eficiență bună sub panou. Este al doile eșec consecutiv pentru trupa lui Nicușor Marcu, ce a pierdut în etapa precedentă deplasarea de la Agronomia București.

CSU Alba Iulia nu a reușit să țină piepr Rapidului, o formație formată din jucătoare experimentate, cu destule jocuri inclusiv pe prima scenă a bascehtului feminin din România.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deși a început echilibrat, jocul s-a înclinat în favoarea oaspetelor, care au luat avans pe tabelă, iar după primul sfert Rapidul conducea cu 24-15.

Partida a revenit sub semnul echilibrului în a doua pătrime, însă Alba Iulia a ratat foarte mult de sub panou, din poziții favorabile, iar acest lucru s-a văzut pe tabelă, pauza indicând scorul de 44-32 pentru rapidiste.

Al 3-lea sfert a început mai bine pentru CSU LPS Alba Iuli, care a marcat rapid 8 puncte, însă Rapidul a speculat revenirea adversarelor și au contracarat, iar atacurile ”vișinii” s-au dovedit mai tari, tabela sălii de sport indicând înainte cu 10 minute de final, scorul de 67-50 pentru vizitatoare.

Ultima pătrime s-a incins puțin și cu ”ajutorul” unor decizii controversate ale arbitrilor, de ambele părți. CSU a recuperat câteva puncte, însă nu a reușit să își păstreze ritmul bun până la final, defensiva albaiuliană având lacune vizibile, taxate de rapidiste. În final Rapid București s-a impus cu 81-66.

În următorul meci, CSU LPS Alba Iulia va juca tot pe teren propriu, pe 23 aprilie, cu ACS Kse Târgu Secuiesc.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.