csu-lps-alba-iulia-bc-sirius-2-targu-mures23CSU LPS Alba Iulia a debutat cu dreptul în Liga 1 (al doilea eșalon național) de baschet feminin, printr-o victorie facilă în fața formației secunde a BC Sirius Târgu Mureș. CSU Alba Iulia s-a impus cu 94-51 (25-6, 26-15, 23-19, 20-11) controlând partida de la un capăt la celălalt. Săptămâna viitoare, trupa condusă de Nicușor Marcu va evolua în deplasare, la Universitatea CSM Oradea.

CSU LPS Alba Iulia a început perfect noul sezon al Ligii 1 de baschet feminin, formația condusă de Nicușor Marcu fiind lipsită de emoții la prima reprezentație în noua formulă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Circa 100 de spectatori au poposit în Sala ”Universității” din Alba Iulia pentru a le vedea la lucru pe tinerele baschetbaliste ale orașului, care au misiunea de a readuce formația din ”Cetatea Marii Uniri” în elita baschetului românesc.

Partida a început cum nu se putea mai bine pentru CSU LPS Alba Iulia, care a dominat copios primul sfert, funcționând excelent în ambele compartimente, iar după primele 10 minute ale partidei gazdele conduceau cu 25-6.

La fel au stat lucrurile și în sfertul secund, cu Alba Iulia dublându-și avantajul, iar la pauză tabela indica scorul de 51-21 în favoarea albaiuliencelor.

Cu Plăvițu pe post de coordonator și Walter, respectiv Fleșer aflate în zi mare, dar și cu un lot destul de bun și tânăr la nivelul eșalonului, CSU a evoluat foarte bine cu adversarele din Mureș chiar dacă acestea au reușit să echilibreze ușor partida, bazându-se și pe relaxarea albaiuliencelor, iar după 3 sferturi echipa condusă de Nicușor Marcu era în avantaj, scor 74-40.

La fel s-au scurs și ultimele 10 minute ale duelului din Sala ”Universității”, CSU LPS Alba Iulia fiind aplaudată la scenă deschisă pentru spectacolul oferit sub panou. În cele din urmă, echipa din Alba Iulia s-a impus cu 94-51.

Vom reveni cu marcatoarele!

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.