h4Nu mai puțin de 5 ani a evoluat Ana Ciolan pentru HC Alba Sebeș, fiind una dintre cele mai apreciate handbaliste din toată această perioadă. Pivotul în vârstă de 24 de ani a primit mai multe oferte în această vară după retrogradarea echipei din Sebeș în Divizia A de handbal feminin, însă Ana Ciolan a ales să meargă la HC Zalău, unde va fi antrenată de fostul selecționer al României, Gheorghe Tadici. Alături de Ciolan, la Zalău a ajuns și fostul portar al Sebeșului, Paula Vișan, care în retur a evoluat la Măgura Cisnădie.

Una dintre handbalistele care în sezonul precedent a scăpat de criticile fanilor sebeșeni, tocmai pe motivul că a avut evoluții foarte bune în tricoul formației HC Alba Sebeș, Ana Ciolan a schimbat echipa după 5 ani petrecuți în județul Alba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ana Ciolan a fost dorită cu insistență de Gheorghe Tadici la HC Zalău încă din iarnă și cu toate că fostul pivot al Sebeșului își dorea să continue la formația din Alba, incertitudinea care plutește asupra viitorului clubului divizionar A a făcut-o să ia decizia de a pleca la formația din județul Sălaj.

O altă handbalistă care s-a făcut remarcată la HC Alba Sebeș în turul sezonului trecut, portarul Paula Vișan a ajuns și ea sub comanda fostului selecționer, Gheorghe Tadici, antrenorul emerit dând startul pregătirilor în acest început de săptămână.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. ,FELICITARI CIOLY, FELICITARI PAULA PENTRU ALEGEREA FACUTA ! SA AVETI NUMAI DE CASTIGAT , DUPA CUM CELE CARE AU ALES cISNADIE , VOR AVEA NUMAI DE PIERDUT …. DE AICI DIN SEBES noi va sustinem si suntem aproape de voi . din ac an tinem cu Zalaul la handbal. Mult,mult succes si nu uitati ca va antreneaza Tadici nu miticul Teanu , sa fiti serioase ca …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.