CSU Alba Iulia-ICIM Arad41Lovită la temelie de problemele financiare, ICIM Arad abordează finalul campionatului doar cu junioare, acest lucru fiind vizibil pe tabelele de marcaj din România. CSU Alba Iulia nu a avut nicio emoție în a se impune la această partidă, Miroslav Popov rulând întreg lotul aflat sub comanda sa cu excepția Alexandrei Uiuiu și a Vanessei Abel. CSU Alba Iulia – ICIM Arad 110-47 (34-6, 31-13, 19-17, 26-10)

Profitând de problemele adversarelor, Miroslav Popov a decis să menajeze mai multe jucătoare principale cu gândul la perioada de foc ce urmează pentru trupa sa. Astfel CSU Alba Iulia a fost coordonată pe majoritatea partidei de astăzi contra arădencelor de sportiva din Alba Iulia, Andreea Beldian, una dintre speranțele baschetului autohton.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Primul sfert a fost unul facil pentru echipierele alb-albastre, care au reușit să puncteze din toate pozițiile, tabela indicând scorul de 34-6.

A doua pătrime a surprins un progres al vizitatoarelor, care s-au acomodat cu ritmul partidei, iar junioarele din Arad au început să răspundă cerințelor oficialilor de pe bancă. CSU Alba Iulia a intrat la cabine cu scorul de 65-19.

Al treilea sfert a fost cel mai echilibrat al partidei, fiind o diferență de doar două puncte între formațiile care în urmă cu puțin timp ofereau spectacol pe parchet, iar fiecare întâlnire era un prilej de sărbătoare a baschetului, cu încărcătură emoțională și rivalitate sportivă. După 3 pătrimi CSU Alba Iulia conducea ICIM Arad cu 84-36.

În ultimul sfert al partidei CSU Alba Iulia și-a reluat jocul ofenisv bun și a reușit să profite de căderea fizică a arădencelor, iar pe fina ls-a impus cu scorul de 110-47.

În următoarea partidă, CSU Alba Iulia va întâlni CSM Satu Mare, pe 20 ianuarie pe teren propriu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.