arena cugir 2La niciun an de la demararea lucrărilor (august 2015), noua renă din Cugir își va deschide oficial porțile, sâmbătă de la ora 16.00, când va avea loc tăierea panglicii noului complex sportiv. Nu se putea face inaugurarea noului stadion fără un turneu de fotbal, urmând să se dueleze într-un patrulater Metlaurgistul Cugir, Unirea Alba Iulia, FC Ialoveni (Republica Moldova) și TSV 1880 Wasserburg (Germania). Administrația de la poalele Drăganei a aprobat aproximativ 3.600.000 de lei (fără TVA) pentru modernizarea tribunelor, vestiarelor, terenurilor de tenis, porților de acces și a creat astfel condiții pentru iubitorii de sport din Cugir, dar și pentru cei care vor să pășească în fenomenul sportiv.

Sâmbătă și duminică, Cugirul devine capitala sportului județean, în orașul de la Poalele Drăganelor urmând să fie un prilej de mare sărbătoare, odată cu inaugurarea ARENA CUGIR. Sunt așteptați oaspeți de seamă din întreg județul, din țară, dar și de peste hotare, urmând ca delegații din Republica Moldova și Germania să participe la evenimentul Cugirului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cupa ”Prieteniei” la fotbal!

Dezvoltarea și inaugurarea ARENA Cugir va fi sărbătorită prin fotbal, fiind organizată Cupa ”Prieteniei” cu 4 echipe participante – Metalurgistul Cugir, Unirea Alba Iulia, FC Ialoveni (Republica Moldova) și TSV 1880 Wasserburg (Germania). Echipele vor fi formate din juniori republicani B, iar meciul va avea două reprize a câte 35 de minute. Competiția se va disputa din sistemul semifinalelor, sâmbătăt, se vor întâlni Metalurgistul Cugir cu TSV 1880 Wasserburg (ora 18.30), respectiv Unirea Alba Iulia cu FC Ialoveni (ora 17.00), iar duminică, echipele câștigătoare se vor lupta pentru trofeu, în timp ce perdantele vor juca finala mică.

Arena Cugir – cea mai cochetă bază sportivă din județ!

Lucrările de modernizare ale arenei sportive din Cugir au fost demarate la finalul lunii august 2015, firma beneficiară fiind cea care a creat și Cluj Arena. Proiectul aparține Primăriei Cugir, care a deblocat aproximativ un milion de euro pentru aceste lucrări (3.550.000 de lei fără TVA). Noul complex sportiv va concura cu alte baze sportive din țară, și probabil va fi cel mai cochet din județul Alba.

Arena Cugir va avea o tribună cu 1000 de scaune acoperită, un etaj de birouri administrative, precum și lojă oficială, cabină pentru presă, radio și tv.

De asemenea, vestiarele care deservesc secției de fotbal au fost extinse și modernizate. Gardul vechi ce amintea de vremurile trecute ale sportului cugirean a fost schimbat în întregime, înlocuit cu unul transparent ce va împrejmui întreg stadionul. Pe lângă cele două terenuri de tenis deja existente, au fost construite contruite încă două, iar unul dintre acestea este dotat cu o tribună de 100 de locuri și instalație de nocturnă.

Din cadrul noii clădiri nu lipsesc sălile de protocol, de vizionare a evenimentelor sportive, sau de conferințe, noua arenă urmând să se ridice la cel mai înalt nivel, precum și sportul cugirean a ridicat semnificativ ștacheta în ultima vreme. De noua arenă din Cugir se vor bucura toate structurile sportive din orașul aflat la poalele Drăganei.

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Felicitari pentru noua arena. Invatati sa o pretuiti, sa o ingrijiti si sa o pastrati la aceste standarde. Am parcurs ceva kilometri pe vechea arena, in urma cu multi ani, si mi-ar face placere sa o vizitez intr-o zi pe cea noua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.