HC Alba-Sebes - HC Zalau34Remiză între HC Alba-Sebeș și HC Zalău. Gruparea din Sebeș , la capătul unui meci al cărui final a fost unul dramatic. Scorul final 24-24, a fost stabilit la ultima fază. La pauză scorul a fost 15-12, pentru HC Alba-Sebeș.

Primă repriză electrizantă făcută de HC Alba-Sebeș. Fetele pregătite de Alina Șorodoc (Seviștean Popa fiind suspendat din funcție momentan, pentru a elimina anumite suspiciuni). Echipa din Sebeș a arătat mult mai bine la meciul cu HC Zalău, gruparea gazdă fiind extrem de motivată pentru partida contra grupării din Zalău.  Drept dovadă a prestației bune, HC Alba-Sebeș a intrat la pauză cu avantaj de trei goluri, tabela indicând 15-12.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea secundă deși au condus cu trie goluri la pauză, pe final HC Alba-Sebeș s-a văzut egalată, iar la un moment dat gruparea din Sebeș a „trăit” periculos,  având avantaj minim pe tabelă.

Atmosferă de Liga Națională la Sebeș

Printre puținele meciuri din acest sezon la care spectatorii din Sebeș s-au comportat și au încurajat echipa așa cum o făceau odinioară când evolua Ciserom Sebeș pe prima scenă handbalistică a țării.

Suporterii echipei pregătită de Alina Șorodoc și-au încurajat favoriții în momentele importante ale jocului

HC Alba-Sebes - HC Zalau42Ciolan și-a regăsit forma de odinioară

După un început ezitant de sezon, Ana Ciolan s-a descătușat în meciul cu HC Zalău fiind unul dintre pionii principali ai echipei din Sebeș. Sportiva a adus un aport consistent la evoluția bună a echipei.

Cert este că prestația din meciul cu HC Zalău ne-a amintit de Ana Ciolan, sportiva care a avut un merit consistent la accederea Sebeșului în prima ligă.

Vișan și Curmenț în zi de grație

Meciul de sâmbătă a constituit și o izbucnire a celor doi portari din lotul echipei HC Alba-Sebeș. Introduse pe rând, Bianca Curmenț și Paula Vișan au avut intervenții importante, cele două au parat atât lovituri din 7 metri câd și situații de pe semicerc.

În mod cert cele două portărițe au adus un aport important la rezultatul echipei HC Alba-Sebeș.

Gladiatoarele din Sebeș!

În meciul de sâmbătă, echipa HC Alba-Sebeș a avut o schimbare radicală de atitudine. Echipa lui Șorodoc a arătat ca o echipă de gladiatoare, gata să dea gata pe oricine, din păcate pe final echipa lui Șorodoc a avut o cădere inexplicabilă, irosind câteva situații bune de a marca.

Arbitrajul a nemulțumit pe toată lumea

Brigada de arbitri de la meciul dintre HC Alba-Sebeș și HC Zalău a reușit să înfurie pe toată lumea. Atât gazdele cât și echipa oaspete au avut mereu ceva de reproșat celor doi oficiali ai meciului.

Cert este că pentru prosteste s-au ales cu cartonașe galbene atât Seviștean Popa cât și Gheorghe Tadici, în vreme ce spectatorii au scandat în repetate rânduri „Hoții, hoții”.

Pe final cei doi arbitri au oferit și două cartonașe roșii, câte unul în fiecare tabără.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.