HC Alba-Sebes - HCM Baia Mare118HC Alba-Sebeș a pierdut disputa de pe propriul teren cu vicecampioana României, HCM Baia Mare. La pauză scorul a fost 10-17, pentru ca la final acesta să indice 18-36, arătând o victorie fără dubii a vizitatoarelor.

Partida a început echilibrat la Sebeș, unde formația lui Seviștean Popa a ratat câteva oportunități bune. HCM Baia Mare a arătat totuși un plus de experiență și a decis partida fără prea multe emoții. Trebuie precizat totuși faptul că HC Alba-Sebeș nu a arătat deloc rău în prima repriză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza secundă a fost începută în forță de vicecampioana HCM Baia Mare, acestia s-au desprins în 10 minute la 12 goluri pe tabela de marcaj.

Din păcate HC Alba-Sebeș se află la al treilea eșec consecutiv și va avea o misiune dificilă în a evita retrogradarea.

HC Alba-Sebes - HCM Baia Mare57Arbitraj contestat de ambele echipe în prima repriză

Prestația brigăzii de arbitri a atras în prima repriză cirtici din ambele tabere. Mai întâi Aurelian Roșca a  primit cartonașul galben pentru proteste, pentru ca la finalul primei părți Seviștean Popa să vadă și el cartonașul galben.

Nici spectatorii din sala „Florin Fleșeriu” nu au iertat prestația brigăzii de arbitri, aceștia huiduindu-i secunde în șir.

HC Alba-Sebes - HCM Baia Mare70Eșec pentru Sebeș de ziua președintelui Virgil Costea.

Aniversare tristă pentru președintele HC Alba-Sebeș, Virgil Costea. Acesta a fost felicitat de fete înainte de debutul partidei și a primit și un cadou din partea Alinei Sorodoc, căpitanul echipei HC Alba-Sebeș.

HC Alba-Sebes - HCM Baia Mare19La doar 18 ani, portarul Bianca Curmenț a fost la înălțime cu vicecampioana.

Portarul de rezervă a echipei HC Alba-Sebeș, Bianca Curmenț a avut o evoluție apreciată în repriza secundă atunci când i-a luat locul Paulei Vișan. Născută în 1997, Curmenț a reușit să impresioneze având câteva parade uluitoare.

La rândul ei, nici Paula Vișan nu a avut o evoluție rea însă HC Alba-Sebeș nu a putut face față echipei din Baia Mare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.