HC Alba Sebes - Magura Cisnadie50HC Alba Sebeș a remizat 33-33, în partida amicală cu Măgura Cisnăide. La pauză scorul era 16-20. Gruparea pregătită de Teanu Popa a început bine meciul, dar s-a stins pe parcursul partidei, însă o răbufnire pe final a adus egalul pentru formația din Sebeș.

HC Alba-Sebeș pare să se confrunte cu probleme serioase, pe lângă cele financiare, jocul echipei pregătite de Teanu Popa scârțâie serios, iar evitarea retrogradării devine dintr-un vis frumos o fantezie deșartă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partida de la Sebeș a reprezentat practic pentru gruparea lui Teanu Popa o cursă de urmărire a adversarilor, lucru reușit pe final.

HC Alba Sebes - Magura Cisnadie20Echipa lui Weber a condus tot meicul în sala „Florin Fleșeriu”

Așa cum deja ne-a obișnuit în ultimele partide, antrenorul echipei Măgura Cisnăidei, a remizat la capătul unui meci cu HC Alba-Sebeș la capătul unui meci dominat clar de trupa lui Weber. Gruparea din Cisnădie a predat din nou o lecție de handbal fostei sale echipe, demonstrând încă odată că în lupta pentru evitarea retrogradării, formația din Cisnădie este favorită.

HC Alba Sebes - Magura Cisnadie51Ica Suba în formă maximă

Partida de la Sebeș a pus-o pe Viorica Suba față în față cu fosta echipă, HC Alba-Sebeș. Portărița ce evoluează acum pentru echipa lui Weber a avut nenumărate intervenții în fața ofensivei lui Teanu Popa, arătând că merita să mai rămână la Sebeș sau să fie transferată în această vară când s-a despărțit de Cetate Deva.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.