HC Alba-Sebes - Universitatea Cluj6HC Alba-Sebeș a pierdut partida de pe teren propriu cu Universitatea Cluj și rămâne fără victorie în acest sezon. La pauză scorul a fost 13-17, în vreme ce la final tabela indica 28-32.

În prima repriză echipa pregătită de Seviștean Popa a început prost jocul. Fetele din Sebeș erau conduse după 15 minute cu 4-9, însă acestea au recuperat din handicap, iar la cabine s-a intrat cu 13-17 – asta după ce fetele noastre au mai irosit câteva oportunități de a marca.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza secundă, HC Alba-Sebeș și-a revenit și a reușit să remonteze handicapul de pe tabelă și să conducă cu 23-20, însă după câteva ocazii ratate de gazde, Universitatea Cluj a reușit să egaleze pe tabelă.

Paula Vișan a ținut Sebeșul în meci

HC Alba-Sebeș s-a bucurat  vineri de o portariță în mare formă. Paula Vișan a avut atât în prima repriză cât și în partea secundă portărița lui Teanu Popa și-a ținut echipa în meci.

Cumulat Paula Vișan  a avut peste 10 invervenții salvatoare, însă asta nu a fost suficient pentru a obține victoria.

Evoluție bună pentru Paula Hoha 

Folosită mai puțin în acest debut de campionat, Paula Hoha a primit șansa să evolueze mai mult în jocul cu Universitatea Cluj. Acestea a înlocuit-o cu succes pe Bianca Bogdan, dovedindu-se a fi una din schimbările inspirate făcute de Seviștean Popa în acest joc.

Paula Hoha este una dintre cele mai vechi sportive din lotul lui Seviștean Popa, aceasta a fost antrenată pe rând de Achimescu, Weber, Popa și Cian.

Experiența nu l-a ajutat astăzi pe Popa

Pe final HC Alba-Sebeș a avut câteva oportunități bune de a se desprinde pe tabelă, însă de această dată experiența nu l-a ajutat pe Seviștean Popa. Pe rând Sorodoc și Alexandra Andrei au irosit oportunități bune de a marca sau au trimis pase la adversar.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.