Industria Galda de Jos-Avantul Reghin29Miza meciului din ultima etapă și-a spus cuvântul pentru unii jucători ai echipei Industria Galda de Jos, care nu au reușit să să concentreze la maximum în acest joc, iar Avântul Reghin a smuls o victorie mare venită pe fondul a 3 greșeli individuale. Claudiu Haiduc, căpitanul găldenilor a oferit o declarație tragi-comică după meci, descriind pe scurt cele întâmplate pe teren: ”Am fost Moș Crăciun pentru Reghin”. Regretul că nu a reușit să ierneze pe primul loc rămâne în sânul echipei, însă Paul Ciucă și elevii săi nu dezarmează și promit un retur la fel de bun, în care ”panica” să fie aprofundată.

Industria Galda de Jos era un dintre formațiile nebăgate în seamă înainte de startul campionatului Ligii a 3-a, Seria a 5-a. Dintr-o formație de pluton, care reușea un rezultat mare o dată la două-trei etape, Galda pregătită de Paul Ciucă a devenit un real pericol pentru toate trupele fruntașe. Cu o serie excelentă de 9 victorii, dintre care 5 consecutive, plus un egal și doar 3 înfrângeri, Industria a terminat returul pe poziția a 4-a, la 3 puncte în spatele liderului Avântul Reghin și la egalitate cu Luceafărul Oradea și Unirea Jucu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cel mai important meci din istoria echipei, cel care a pus în luptă fotoliul de lider al iernii a fost un examen prea dificil pentru elevii lui Paul Ciucă. Într-adevăr, Galda a fost Moș Crăciun pentru Avântul Reghin, mureșenii punctând de 3 ori în urma unor greșeli individuale.

Industria Galda de Jos-Avantul Reghin20Meciul cu Reghinul a început excelent, iar Industria a deschis scorul în min. 15 prin Bodea și a mai ratat câteva ocazii clare. Când nimeni nu se mai aștepta la un alt rezultat pentru pauză, Șaim a șutat de la distanță, Ștef a fost puțin incomodat de jucătorii din fața sa și a scăpat balonul în poartă.

După revenirea de la cabine Galda a continuat să atace, însă Olar a încercat să trimită balonul către Ștef cu capul, iar Truță a profitat și a marcat golul desprinderii.

Cireașa de pe tort a fost pusă în min. 59, când Șaim a executat o lovitură de la 11 metri, comisă de Cătălin Ivașcu, fotbalist care în prealabil a fost faultat însă centralul a decis ca jocul să continue.

Industria a căutat să revină în meci și a marcat prin Cernea, însă acesta a fost golul care a consfințit partida spre frustrarea fanilor care au umplut tribuna cochetei arene din Galda.

Paul Ciucă: ”Vom continua pe aceeași linie”

Cu un ușor tremur în glas, puțin supărat că nu a reușit să realizeze obiectivul – acela de a ierna pe primul loc, Paul Ciucă, antrenorul Industriei Galda de Jos a promis continuitate la echipa pe care o conduce, atât din punct de vedere al rezultatelor, cât și la nivelul lotului.

Industria Galda de Jos- Sanatatea Cluj54”Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat în această toamnă. Nu avem niciun motiv să regretăm ceva. Am reușit să umplem și stadionul, iar acest lucru ne bucură foarte mult. Am numai cuvinte de laudă față de ceea ce s-a întâmplat aici, la Galda. Sunt mândru de fotbaliștii mei și sunt sigur că pe viitor vom învăța din greșeli și vom fi mai buni. Ne-am îndeplinit obiectivul principal – acela de a evita retrogradarea, deși, matematic mai sunt șanse să picăm, dar nu cred că se poate întâmpla așa ceva”, a precizat antrenorul Industriei.

De asemenea Paul Ciucă a promis că parcursul echipei își va păstra cusurul și în retur, indiferent dacă vor mai veni sau vor mai pleca jucători.

”Să vedem ce gândește și conducerea, însă eu sper să ne păstrăm lotul actual și să mai facem unul-două transferuri, deși sunt mulțumit de băieți. Ne pregătim și cred că putem să facem o figură la fel de frumoasă și în retur, bineînțeles, dacă vom fi la fel de dornici de performanță”, a mai adăugat Paul Ciucă.

Antrenorul Industriei a precizat pe un ton plin de umor că nu se va termina ”panica” la Galda și echipa din Alba va lupta în continuare pentru locurile fruntașe.

”Nu vom renunța nici la panică, ba din contră, o vom face mai profundă pentru că sunt doar 3 puncte între noi și locul întâi. Vom avea sărbători fericite, deși va exista o ușoară urmă de regret că puteam ierna în fotoliul de lider, dar o să fim mai buni în retur”, a menționat Paul Ciucă.

Totodată, Ciucă a ținut să sublinieze faptul că elevii săi nu au numai dăruire, ambiție și talent. Aceștia sunt și inteligenți și joacă un fotbal de valoare.

”Fotbalul din Alba are valoare, -a văzut acest lucru la Galda, Ighiu și Cugir. Tot timpul când s-a vorbit despre noi s-a făcut la superlativ, că avem ambiție, suflet și dorință. Există aceste calități, însă avem și valoare, suntem inteligenți, ne vedem de treabă, știm să speculăm, iar pe scurt… avem valoare”, a conchis Paul Ciucă.

Alin Câmpean: ”Ne doream primul loc”

Atacantul echipei Industria Galda de Jos, Alin Câmpean, fotbalist care a contribuit din plin la parcursul echipei din acest sezon s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale și a precizat Industria Galda de Jos-Avantul Reghin28că atât el cât și colegii săi vor da mai mult pe teren pe viitor.

”Toată lumea este mulțumită de acest parcurs, dar având în vedere că am ajuns aici și puteam termina turul pe primul loc, avem unele regrete. Sunt mulțumit în mare de evoluțiile mele, dar întotdeauna este loc de mai bine”, a declarat Alin Câmpean.

Cristian Kilin: ”Nimeni nu se gândea la un asemenea parcurs”

Unul dintre cei mai constanți fotbaliști din lotul lui Ciucă, un junior care a surprins cu evoluțiile sale, Cristian Kilin a precizat că nimeni nu se aștepta la un asemenea parcurs.

Industria Galda de Jos-Avantul Reghin10”Nu ne-am gândit că putem avea un asemenea tur de campionat. Am avut un scop comun înainte de fiecare meci – acela de a câștiga. Dacă ne spunea cineva că ne vom bate pentru locul întâi nu l-am fi crezut. Este extraordinar ce s-a întâmplat la Galda. Mă simt foarte bine aici, suntem un grup unit, ne înțelegem foarte bine, iar aceste lucruri contează enorm. Sperăm să jucăm cât mai bine în retur și să câștigăm cât mai multe meciuri”, a declarat Cristian Kilin.

Claudiu Haiduc: ”Am avut un tur excepțional”

Claudiu Haiduc, căpitanul echipei Industria Galda de Jos și unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai formației galben-albastre s-a arătat foarte încântat de ceea ce a reușit la Industria în prima parte a acestui sezon.

Industria Galda de Jos-Avantul Reghin87”A fost un tur excepțional, păcat de ultimul meci în care am fost Moș Crăciun pentru Avântul Reghin. Am avut un parcurs surprinzător și cred că nimeni nu se aștepta la acest lucru, dar, treptat am reușit să legăm victorii și am ajuns aici. Vrem să câștigăm fiecare meci și în retur și să refacem… ”panică” la Galda”, a adăugat căpitanul Claudiu Haiduc.

Și cum iarna se anunța una liniștită pentru Industria Galda de Jos, conducerea administrativă alături de cea tehnică are tot timpul din lume pentru a pregăti strategia returului. Nu este exclus să avem surprize mari din partea acestei echipe, având în vedere că primarul Romulus Raica, artizanul fotbalului din Galda a fost puțin supărat că formația pe care o sprijină nu a terminat pe primul loc. Bineînțeles, vorbim despre surprize plăcute, la fel cum a fost Industria Galda de Jos în prima parte a campionatului.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.