HC Alba Sebes-HC Zalau Cupa Alexandrion185HC Alba Sebeș a debutat cu stângul la Cupa Alexandrion – competiție organizată în sala polivalentă din Cluj-Napoca, scor 25-30 (9-16 la pauză) în fața formației HC Zalău. Duelul ”prietenilor” de pe cele două bănci tehnice a fost câștigat de Gheroghe Tadici, care l-a învins pe Seviștean Popa după ce în campionat nu s-au putut întâlni, ”Teanu” Popa fiind suspendat de conducerea clubului din Sebeș. HC Alba Sebeș va mai evolua astăzi împotriva echipei gazdă, U Cluj, de la ora 18.00.

Primul meci al echipei HC Alba Sebeș la Cupa Alexandrion de la Cluj-Napoca s-a încheiat cu victoria echipei fostului selecționer al României, Gheorghe Tadici, HC Zalău impunându-se cu 30-25 (16-9 la pauză).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Potrivit surselor prezente la această partidă Zalăul nu a avut probleme în a se declara câștigătoare la acest duel, iar cea mai bună jucătoare a Sebeșului a fost Andreea Pătuleanu. HC Alba Sebeș va juca în al doilea meci la acest turneu contra U Cluj, partidă ce va avea loc la ora 18.00.

Pentru HC Alba Sebeș au marcat: Andreea Pătuleanu – 7 goluri, Lavinia Dobromir-Lupșe – 5, Iulia Andrei – 4, Nicoleta Safta – 3, Ana Ciolan – 2, Cristina Mitrache – 2, Alina Șorodoc – 1 și Paula Hoha – 1.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Normal ca l-a invins pe “Teanu” Popa a.k.a antrenorul păcii. Atat zic doar: sa ne aducem aminte ce a facut Hc AS cu Zalau in campionat cand fetele nu au fost pregatit de acest “Teanu” ci de Alina Sorodoc….si Lavinia? Chiar daca a dat 5 goluri, sa mearga la mici in piata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.