unirea-alba-iulia-lps-satu-mare-liga-elitelor66În sport se spune că norocul ține întotdeauna cu cei buni. Nu a fost însă așa și în cazul meciului de sâmbătă dintre elitele Unirii Alba Iulia și omologii lor de la LPS Satu Mare,când șansa nu le-a surâs deloc gazdelor, deși meciul a fost dominat copios,de la un capăt la celălalt, iar ratările au fost de-a dreptul monumentale. Din nefericire meciul jucat pe Cetate II  s-a încheiat cu un rezultat de egalitate. Scor 1-1.

 

 •  Jocul a început în nota de dominare a echipei gazde, care s-au întrecut în ratări. Efortul elevilor antrenați de profesorul Lopăzan Adrian, a fost răsplătit în minutul 40, când Adam a reușit să puncteze cu un șut plasat din interiorul careului mic. Pe fondul acestui rezultat, oaspeții au ieșit mai motivați de la cabine, iar jocul din a doua repriză a fost unul pe contre. Semnalul revenirii în joc a celor de la LPS Satu Mare a fost dat de atacantul Vereș. Acesta a scăpat singur cu portarul Petric și doar intervenția ultimului a făcut ca scorul să rămână neschimbat. Totuși egalarea se produce două minute mai târziu când același Vereș înscrie cu un șut la colțul lung.

 • Meciul trebuia câștigat fară probleme!

  Sub aspectul jocului prestat în prima repriză și a numărului de ocazii clare de gol pe care le-am avut, trebuia să câștigăm fără probleme acest joc intern. Am ratat din situații clare de a înscrie, iar în a doua repriză ocaziile s-au răzbunat, oaspeții marcând la una dintre puținele faze de poartă pe care le-au avut. Datorită acestui lucru, am pierdut două puncte prețioase acasă,
  a declarat profesorul Adi Lopăzan,antrenorul elitelor Unirii Alba Iulia.


  Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

  Iată mai jos echipele de start:
  unireaUnirea Alba Iulia

  1
  Petric
  17
  Tat
  6
  Kiss
  2
  Contz
  8
  Suciu
  18
  Dan
  5
  Vasut
  15
  Mihaiu
  16
  Palfi
  9
  Narița
  1
  Adam
  Rezerve:7. Stânea, 12. Pojar, 13. Szikora, 14. Ban, 5. Bârdea, 3. Bancu, 4. Bota
  Antrenor : Lopăzan Adrian
  Antrenor secund: Sicoe Robert

   

  lps_micLPS Satu Mare:

  12
  Cădan
  2
  Brodi
  15
  Dudaș
  21
  Boroș
  24
  Bora
  81
  Stoica
  10
  Brinde
  30
  Pop
  25
  Maslinca
  23
  Vereș
  9
  Szabo

  Rezerve: 14. Surani, 8. Bumbul, 20. Cădar.
  Antrenor: Ziman Dorel

   


  În clasament juniorii Unirii Alba Iulia ocupă locul al 9-lea, din cinci jocuri disputate, și cu patru puncte acumulate. O victorie, un egal și trei înfrângeri pentru juniorii Unirii care duminică de la ora 14 vor întâlni în deplasarea de la Arad, pe UTA Bătrâna Doamnă, ocupanta locului patru din Liga Elitelor U17,seria de vest.

  clasament

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.