img_0909Seria de Vest a Ligii Elitelor și-a ”depănat” încă un episod, a fost cel cu numărul zece. Unul din ”noianul” de meciuri programate s-a jucat sâmbătă la Alba Iulia pe Cetate II, în una dintre cele mai friguroase zile de până acum. Elitele Unirii Alba Iulia i-au întâlnit pe omologii lor de la Csikszereda Miercurea Ciuc. Cunoscuți ca fiind drept una dintre cele mai redutabile echipe de pe teren propriu, junii elitiști ai Unirii n-au reușit să confirme și sâmbătă acest lucru, precum au făcut-o în alte jocuri. E la fel de adevarat că de data aceasta au întâlnit o echipă foarte organizată și clasată în primele patru locuri ale seriei. Astfel, Unirea Alba Iulia U17 și Csikszereda Miercurea Ciuc U17 s-a terminat cu scorul de 0-2.


 Două reprize diametral opuse ca și desfășurare

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În prima repriză, surprinși de jocul foarte bun făcut de oaspeții de la Ciuc, junii uniriști s-au văzut repede conduși pe tabela cu 2-0. Cele două goluri au fost încasate în urma unor erori personale. În cea de-a doua repriză, dar și datorită scorului aproape liniștitor, gazdele au reușit să echilibreze întâlnirea. Astfel, au apărut și ocaziile de gol, dar intervențiile foarte bune ale goalkeeperu-lui advers au făcut ca scorul să rămână neschimbat până la finalul partidei. Ambele echipe au terminat partida în inferioritate numerică după ce, cu 15 minute înainte de final, câte un jucător de fiecare parte a fost eliminat pentru comportament nesportiv.

Victoria este obiectivul pentru ultimele meciuri rămase de jucat

”M-am așteptat la un joc greu și așa a fost. Prestația adversarului a fost una bună, pe alocuri chiar foarte bună, mai ales în prima repriză când au și marcat golurile, după două greșeli personale ale băieților mei. În a doua repriză am reușit să echilibram jocul,dar neșansa și intervențiile bune ale portarului advers au făcut ca rezultatul de la pauză să se mențină până la finalul partidei. Nu ne mai rămâne de făcut decât să câștigăm ultimele trei jocuri, pentru a obține o clasare cât mai bună în clasament” a declarat Adi Lopăzan, antrenorul Unirii Alba Iulia. 


Iată echipele de start:

sigla_fc_unirea_alba_iuliaUnirea Alba Iulia U17

12
Petric
8
Suciu
3
Szigmund
6
Kiss
2
Contz
27
Tat
13
Palfi
15
Filimon
20
Văsuț
10
Adam
7
Stânea

Rezerve: 26. Pascu, 13. Ban, 16. Pojar, 9. Bota, 4. Szikora, 5. Dan, 19. Necreală
Antrenor: Lopăzan Adrian
Antrenor secund: Sicoe Robert

 

csiksereda-siglaCsikszereda Miercurea Ciuc U17

1
Bencze
5
Balasz
8
Becze
3
Marton
13
Berkeczi
6
Solymoș
11
Bara
20
Zsombori
16
Antal
9
Barta
10
Tamaș

Rezerve: 12. Incze, 22. Borbely, 17. Mathis, 18. Tanko, 15. Marucza, 21. Meheș
Antrenor: Dusinszki Zoltan
Antrenor secund: Incze Tibor

 


 Cu trei etape înaintea finalului, în clasamentul Seriei de Vest, Unirea Alba Iulia U17 ocupă poziția a unsprezecea, cu o zestre de șase puncte, iar următoarea etapă o vor susține, sâmbătă de la orele 14  în deplasarea de la Timișoara, în compania LPS Banatul.


Foto:  Claudia Sofia Matei

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.