unirea-pandurii-elite28 Începând din această saptamână, redacția absport.ro și-a propus să acorde un spațiu generos și exclusiv pentru juniorii din județul Alba. În fiecare zi de luni a săptămânii, vă vom informa cu privire la meciurile desfășurate la Liga Elitelor rezervată copiilor sub 17 ani, seria de Vest,unde singura reprezentantă, la nivel de județ, este Unirea Alba Iulia. 

 ”Creștem fotbalul românesc”

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Lansată în vara trecută, de către FRF, sub sloganul ”Creștem fotbalul românesc” această competiție este adresată celor mai buni juniori din România la categoriile de vârsta Under 19 si Under 17. Intitulate Liga Elitelor U19 si U17, cele două competiții adună la start, pentru fiecare categorie de vârsta, cele mai bune echipe din țară împarțite în câte două serii geografice, respectiv seria de est și seria de vest. Acest proiect are in vedere asigurarea unui climat specific performanței și care mai apoi, în viitor, să ofere soluții pentru echipele naționale.
  Elite U17:  AFC Unirea 1924 Alba Iulia – CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu

Partida desfașurată sâmbătă în jurul prânzului și contând pentru etapa a 3-a, a fost caștigată de către echipa Unirea Alba Iulia cu scorul de 4-1. Adam, autorul unui hat-trick, a deschis scorul in minutul 8, din penalty, acordat în urma unui henț. Același jucător înscrie în minutul 25 după o bâlbâială in careu. În minutul 32 oaspeții reduc din diferență prin Popescu,iar cinci minute mai târziu Adam marchează pentru 3-1 cu un șut plasat la firul ierbii, din centrarea lui Ban. Se face 4-1 in minutul 67, printr-un autogol, după ce șutul expediat de Stânea este deviat și apoi scăpat în plasă de portarul oaspeților Teodorescu. Remarcatul acestei intâlniri a fost Adam Adrian,de la gazde, jucător nascut in anul 2000,care este și golgheterul echipei cu patru reușite.

Iată echipele de start:
Unirea Alba Iulia

1
Petric
7
Stânea
6
Kiss
3
Zsigmond
8
Suciu
11
Văsuț
16
Palfi
13
Mihaiu
14
Ban
9
Narița
10
Adam (cpt)


Rezerve: 15. Bota, 17. Necreală, 4. Pojar, 5. Szikora, 2. Contz, 12. Dan, 18. Dârbea
Antrenor: Lopăzan Adrian

Pandurii Târgu Jiu

12
Teodorescu
4
Dăescu (cpt)
3
Benegui
8
Semen
52
Paștiu C.
2
Gridan
5
Balu
6
Bunică
7
Dodescu
20
Popescu
9
Măcăneanu

Rezerve: 22. Paștiu D. 24. Năzdrăvanu, 21. Simescu, 27. Bașică, 25. Pisc, 15. Pitea, 19. Stănilă
Antrenor: Popete Florin

În primele două etape, juniorii Unirii, au pierdut ambele întâlniri,acasă cu Ardealul Cluj 0-2 si în deplasare cu ACS Poli Timișoara scor 2-1. Golul Unirii Alba Iulia a fost marcat de Adam. Sâmbătă, pe 17.09.2016, junii uniriști se vor deplasa la Oradea pentru jocul din etapa a 4-a cu LPS – ul din localitate.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. In timp ce LPS Sebes juniori A si-au depus toate actele pentru a evolua in liga elitelor dar nu au fost aprobati acestia reusesc victorii categorice in campionatul national 10-0 la Pincota respectiv 12-1 la Lugoj si nici nu sunt bagati in seama , frumos , aplauzeee!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.