Lin&Ema-MFC Corvinul Hunedoara34Lin&Ema a părăsit competiția de minifotbal de la Târgu Jiu, după ce a pierdut și cea de a 2-a partidă din grupe contra formației MFC Corvinul Hunedoara, scor 1-3. La fel ca în partida contra Devei, Lin&Ema a ratat o sumedenie de ocazii, plus o lovitură de la 7 metri prin Romică David, cel care a marcat și singurul gol al echipei din Alba la meciul cu Hunedoara. În ultimul meci din grupă, care va avea loc mâine de la ora 10.00, Lin&Ema va întâlni Joga Bonito, un derby județean.

Ghinionul nu a părăsit Lin&Ema nici în al doilea meci de la Campionatul Regional de Minifotbal, iar echipa condusă de Ioan Gherman a fost eliminată de la această competiție, după ce a pierdut cu 1-3 (1-1) întâlnirea cu MFC Corvinul Hunedoara.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Corvinul a deschis scorul prima, iar Lin&Ema a egalat prin Romică David (din lovitură liberă). Echipa din Alba a continuat să atace, însă Romică David, Daniel Lupșan și Ioan Gherman au ratat o sumedenie de ocazii.

În cea de a doua repriză Romică David a ratat o lovitură de la 7 metri la scorul de 1-1, ratare care s-a dovedit a fi decisivă în economia partidei. Lin&Ema s-a aruncat în atac, iar devenii au lovit de două ori pe contraatac și au închis tabela la 3-1 în favoarea lor.

Mâine, de la ora 10.00, Lin&Ema va întâlni Joga Bonito, una dintre reprezentantele campionatului de la Winners Club Țălnar Alba Iulia.

Lin&Ema: Mureșan – Șuvaina, Miclea, Andreica, R. David, D. Lupșan. Au mai intrat: M. Lupșan, Cătălina, I. Gherman.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.