handbal-baschet55Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia s-a impus fără probleme în partida de pe propriul teren cu CSS Lugoj. Elevii antrenați de Liliana Coman s-au impus cu 33-25, asta după ce la pauză scorul era 14-11.

În prima repriză gazdele au început greu meciul, iar distanțarea s-a făcut cu greu pe tabela de marcaj, asta chiar dacă în ofensivă albaiulienii au avut multiple oportunități de a marca.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea secundă LPS Alba Iulia s-a descătușat și a izbutit să se distanțeze la opt goluri pe tabela de marcaj.  Lucru ce a mulțumit-o parțial pe antrenoarea echipei gazdă.

„Sunt mulțumită că la final am câștigat dar putea fi și mai bine. Am intrat în jocul lor, Lugojul fiind o echipă mai slăbuță ne-am comportat ca atare, dar oricum felicitări jucătorilor mei pentru jocul prestat. Normal că atunci când întâlnim echipe mai bune și jocul este mult mai bun”, a declarat Liliana Coman, antrenor LPS „Mihai Viteazu” Alba Iulia.

Pentru albaiulieni au marcat: Octavian Achimescu 13, Tudor Ruja 4, Alexandru Sas 3, Bogdan Dobrescu 3, Raul Iancu 3, Andrei Ghibu 3, Cătălin Petruș 2, Alexandru Ghibu 1,  Cristian Sas 1,

Etapa viitoare LPS Alba Iulia va juca în deplasare cu LPS Banatul Timișoara, într-o partidă ce va avea loc pe 13 noiembrie.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.