img_9728LPS Alba Iulia a învins fără drept de apel formația Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Oradea. Fetele lui Nicușor Marcu s-au impus cu 80-54 (pe sferturi, 23-10, 26-19, 18-10, 13-15).

În primul sfert, LPS Alba Iulia a luat avans sănătos pe tabela de marcaj. Nicușor Marcu și-a organizat bine defensiva, în vreme ce în atac elevele sale au înscris 23 de puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În sfertul secund, LPS Alba Iulia a continuat să își mărească avantajul pe tabela de marcaj, pentru ca sferturile trei și patru să aducă o ușoară relaxare în tabăra albaiuliană, prilej cu care Nicușor Marcu a rulat întreg efectivul avut la dispoziție.

„A fost un joc la discreția noastră, am condus și cu 35-40 de puncte, apărarea a mers foarte bine, în atac mai avem câte ceva de reglat, dar a fost bine. Arbitrajul a fost unul corect, diferența s-a făcut din punct de vedere valoric. Felicit fetele și sperăm să câștigăm și la Timișoara”, a declarat Nicușor Marcu, antrenorul echipei U-18, LPS Alba Iuli.

Pentru LPS au marcat: Alexandra Bobar 28, Adina Ivașcu 14, Ionela Țetcu 12, Alexandra Boțan 11, Andreea Fleșer 7, Teodora Petrescu 4, Diana Ignat 4

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.