handbal-baschet102LPS Alba Iulia a trecut la pas de CSS Râmnicu Vâlcea, formație ce nu a pus probleme în Cetatea Marii Uniri. Echipa antrenată de Valentin Urian s-a impus cu 116-40 (pe sferturi, 41-7, 25-6, 32-13 și 18-14) și abordează cu încredere partida din runda următoare. 

În primul sfert elevele antrenate de Valentin Urisan au tranșat soarta câștigătoarei, urmând ca sferturile următoare să fie doar un antrenament cu public pentru echipa albaiuliană, prilej cu care tehnicianul Valentin Urian a rulat întreg efectivul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost un meci bun în care am încercat să rulez tot efectivul, mai avem de reglat câteva chestiuni în atac și sperăm să obținem cât mai multe puncte. Plecăm cu deficit de un punct și trebuie să câștigăm toate meciurile”, a declarat Valentin Urian, antrenorul echipei LPS Alba Iulia.

Dacă în prima etapă LPS Alba Iulia a stat, în runda viitoare (etapa a III-a) elevele lui Valentin Urian se vor deplasa la Mediaș pentru jocul cu CSS din localitate.

Pentru LPS au marcat: Diana Ignat 22 puncte, Diana Ivașcu 20, Roberta Breaz 16, Ana Dărămuș 16, Teodora Dalcoș 13,  Andreea Grozav 9, Melisa Morar 6, Alexandra Cosma 6, Alexandra Borca 4, Denisa Bunkos 2.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.