lps-mihai-viteazul-alba-iulia-css-sibiu42La handbal masculin – Juniori 3, LPS Liceul ”Mihai Viteazul” Alba Iulia a învins în cea de a 4-a etapă pe CSȘ Sibiu, scor 32-20 (18-11), într-un duel controlat de la un capăt la celălalt de echipa condusă de Gabriela Năsăudean. Handbaliștii albaiulieni au trecut peste înfrângerea severă din etapa precedentă de la Topoloveni și au reușit al 3-lea succes din actualul sezon, din 4 partide. Echipa din Alba Iulia va evolua în următoarea etapă, î ndeplasare, la CSȘ Craiova. 

LPS Liceul ”Mihai Viteazul” Alba Iulia a avut parte de un duel facil în cea de a 4-a etapă la Juniori 3, formația pregătită de Gabriela Năsăudean reușind al 3-lea succes stagional contra formației CSȘ Sibiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Prima repriză a fost controlată în totalitate de albaiulieni, care au stat bine și în apărare, iar după primele 25 de minute LPS-ul conducea cu 18-11, chiar dacă diferența putea fi mult mai mare.

”Motoarele” nu au mai fost turate în totalitate în partea secundă, albaiulienii stând la adăpostul rezultatului din prima repriză, dar cu toate astea, sibienii nu au avut nicio șansă să revină în meci, iar în final LPS Liceul ”Mihai Viteazul” Alba Iulia s-a impus cu 32-20.

Iată cum au fost punctate golurile: Tudor Drăgoi – 14 goluri, Răzvan Davidaș – 8, Matias Breaz – 5, Valentin Lazăr – 2, Bogdan Boroș – 1, Iulian Oros – 1, Robert Budian – 1.

Au mai evoluat: Cosmin Dumitru, Denis Arion, Adrian Crucița, Sergiu Birăescu, Mihai Mărginean.

Antrenor Gabriela Năsăudean.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.