lps-mihai-viteazul-alba-handbal-juniori-130LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia a debutat cu dreptul la cel de-al doilea turneu de sală, la handbal masculin – juniori 1, sportivii pregătiți de către Liliana COman impunându-se de  manieră categorică în fața celor de la CSȘ Lugoj, scor 49-14 (21-8 la pauză). Mâine, de la ora 10.00 va urma un duel de foc pentru echipa din Cetatea Marii Uniri, contra puternicei formații a LPS Banatul Timișoara.

Spectacol făcut de Juniorii 1 ai LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia în fața propriilor spectatori, la primul meci di ncadrul turneului de sală, organizat în Sala ”Universității” din Alba Iulia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Prima repriză s-a jucat practic la o singură poartă, golurile oaspeților fiind pucntate pe fondul relaxării handbaliștilor din Alba, care pe lângă cele 21 de goluri mai puteau să puncteze, însă au ratat o sumedenie de ocazii din poziție de unu la unu cu portarul advers, intrând la cabine cu scorul de 21-8.

A doua repriză a fost mai bună pentru handbaliștii pregătiți de Liliana Coman, care au mai marcat 28 de goluri și au primit doar 4, impunându-se în final cu 49-14.

Pentru trupa din Alba Iulia au punctat: Octavian Achimescu – 14 goluri, Bogdan Dobrescu – 8, Andrei David – 6, Raul Iancu – 4, Cătălin Petruș – 4, Cristian Sas – 3, Cristian Buruiană – 3, Andrei Ghibu – 3, Alexandru Ghibu – 2, Alexandru Sas.

Au mai evoluat: Alexandru Cârnaț, Andrei Scrob – portari.

Mâine, cu începere de la ora 10.00, LPS Alba va juca împotriva celor de la LPS Banatul Timișoara.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.