metalurgistul-cugir-asa-targu-mures-republicani53Juniorii republicani ai clubului Metalurgistul Cugir au pierdut sâmbătă, pe teren propriu, în fața liderei seriei a VIII-a , ASA Târgu Mureș cu scorul de 1-3 (1-2). Pentru gazde a marcat Robert Milik (6), iar pentru oaspeți au punctat Alexandru Vlăescu (26), Alpar Szasz (40), Adrian Birou (50).

Meciul a început avându-i pe oaspeți în atac , dar cei care vor deschide scorul după numai șase minute de joc vor fi gazdele, după o centrare de pe partea dreaptă venită de la Monu, Milik reia din voleu de la marginea careului pentru 1-0.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După primirea golului, mureșenii au pus stăpânire pe joc aceștia având prima ocazie de a înscrie în minutul 17, Eduard Gergely execută o lovitură liberă de pe linia careului mare, dar mingea trimisă de el trece pe lângă poartă.

Lidera seriei, ASA Târgu Mureș egalează în minutul 26, prin Vlăescu, care reia cu capul din careul mic după o centrare de pe partea stângă venită de la Pârlea.

Până la pauză, oaspeții vor prelua conducerea în minutul 40 prin golul marcat de Szasz, șutul acestuia de la 15 metri este deviat de un aparător al gazdelor în bară, iar de acolo mingea intră în poartă.

Amfitrionii puteau egala până la pauză, dar șutul lui Marian Codrea din 11 metri este respins în corner de către portarul oaspețiilor, Negrușa.

  • Cugirul cu ocaziile, ei cu golul

După pauză, gazdele ies mai motivate de la cabine, și au prima ocazie de a înscrie în minutul 47 prin Vasile Mărunțel, acesta scăpat singur cu portarul advers trimite din unghi în brațele acestuia.

Cei care vor înscrie vor fi tot vizitatorii, în minutul 50 prin nou intratul Birou, care reia cu capul pe spate în plasă, mingea venită de pe partea dreaptă de la Suciu.

În minutul 56, autorul pasei de la golul trei, Suciu șutează de la 14 metri, dar șutul acestuia este respins de sub bară de către Iordache. Amfitrionii profită de lacunele din defensiva mureșeană, atacanții cugireni sau mijlocașii ofensivi rămânând în dese rânduri singuri cu poratrul advers, astfel de fază întâmplându-se în minutul 61, pasă Codrea peste apărarea adversă, dar Milik reia din apropiere direct în picioarele portarului advers.

După numai opt minute, în minutul 68, pasă Udrea printre apărătorii mureșeni, pentru Marian Codrea, dar golkeeperul oaspeților, Boroș “culege” mingea de la picioarele atacantului cugirean.

În minutul 73 același Codrea scăpat singur cu portarul oaspețiilor, îl driblează pe acesta, însă își prelungește mingea prea mult și o scapă în aut de poartă. În minutul 78, Codrea scăpat din nou în situație de singur cu portarul, reia slab din 11 metri mult peste poartă.

Ultima mare ocazie de gol a Metalurgistului o putem consemna în minutul 84, când Milik servit bine de Natrapei reia din 5 metri pe jos în brațele portarului oaspețiilor.


Se termină 3-1 pentru ASA Târgu Mureș, cu un regret mare pentru cugireni, care au dominat a doua repriză  (aceștia având nu mai puțin de cinci ocazii singuri cu portarul), nereușind astfel să egaleze situația pe tabelă, și cu o lideră a seriei care nu a strălucit sub Drăgana.

Cu această înfrângere, juniorii republicani de la Metalurgistul Cugir râmân pe locul al 4-lea în Seria a VIII–a  a Campionatului Național U – 19, iar etapa viitoare, în data de 26 noiembrie, aceștia vor întâlni pe teren propriu, ultima clasată, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Meciul a început cu un minut de reculegere în memoria fostului mare fotbalist Daniel Prodan.

Cei doi antrenori au trimis în teren următoarele formații:

metalurgistul-cugirMetalurgistul Cugir

Iordache
Burlacu
Mărunțel
Enache
Cioban
Milik
L. Monu
Udrea
Danko
M. Codrea
V. Codrea

Rezerve: Zuga, Monu, Natrapei, Lazăr. Antrenor Cosmin Șuvaina

Rezerve : Cristian Lăcătuș , Mihai Natrapei , Dumitru Zuga , Paul Șortan, Iulian Lazăr.

ASA Targu MureșASA Târgu Mureș

Negrușa
Băldean
Suciu
Birtalan
Ursu
Bogățan
Vlăescu
Gergely
Pârlea
Budică
Szasz

Rezerve: Boroș, Birou. Antrenor Iuliu Beleni.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.