tc sun 7La finalul săptămânii trecute mai mulți tenismeni de la Tenis Club Alba Iulia au luat parte la Cupa Napoca din Cluj, iar rezultatele au fost pe măsură. Nu mai puțin de 7 sportivi s-au aflat la startul competiției la mai multe categorii de vârstă, atât fete cât și băieți, iar premiile nu au întârziat să apară pentru TC Sun Alba Iulia. Alexia Sendy Negrescu a câştigat marele premiu la categoria fete 12 ani .

Sportivii de la TC Sun din Alba Iulia au participat săptămâna trecută la cea de a 4-a ediție a Cupei Napoca din Cluj Napoca, competiţie desfăşurată sub egida Federaţiei Române de Tenis.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La categoria Fete 10 ani Daria Gligor s-a clasat pe poziția secundă, iar colega sa Briana Moldovan pe locul al 4-lea. Alexia Sendy Negrescu a câştigat marele premiu la categoria fete 12 ani .

La categoria Băieţi 12 ani  Petru Băluţă s-a oprit în sferturi de finală, iar Dragoş Butuc a pus mâna pe medalia de bronz după ce a luptat în semifinale.

La categoria 14 ani fete Alexandra Moldovan a obţinut locul al 3-lea, iar la băieţi Răzvan Gligor a câştigat medalia de argint.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.