Volei Alba Blaj-CSM Targoviste Finala48După ce a cedat în partida de debut a finalei, scor 2-3 în fața vicecampioanei CSM Târgoviște, astăzi, Volei Alba Blaj și-a revenit miraculos și s-a impus categoric cu 3-0 (25-20, 25-19, 25-23) egalând situația în ultimul act Diviziei A1 la volei feminin. Trupa din ”Mica Romă” a controlat partida de la un capăt la celăllat și susținută de o sală plină s-a impus în fața echipei de sub Turnul Chindiei. Duelurile 3 și 4 vor avea loc miercuri și joi la Târgoviște.

Victorie de moral pentru Volei Alba Blaj în meciul secund al finalei cu CSM Târgoviște. După eșecul de vineri, campioana României a avut o prestație de orgoliu și a dat de pământ cu CSM Târgoviște, controlând partida de la prima și până la ultima minge din meci.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Primul set a început cu regina României în forță, Târgoviște nereușind să dea o replică potrivită atacurilor venite din brațele Adinei Salaoru, Anei Grbac sau Ioana Nemțanu. Volei Alba Blaj s-a impus cu 25-20 după 30 de minute de joc.

La fel au stat lucruile și în setul secund, Blajul conducând ostilitățile și neacordând nicio șansă voleibalistelor oaspete să reintre în joc. Sportivele campioane s-au descătușat după aproape fiecare punct, semn că moralul echipei se află pe o traiectorie ascendentă, iar victoria în meciul de astăzi era aproape. Volei Alba BLaj s-a impus în setul al doilea cu 25-19.

În cel de-al 3-lea set Blajul a început la fel, în forță, însă două decizii controversate și protestate de echipa gazdă a facut ca tabela să indice 7-7. Oaspetele s-au desprins la un moment dat, moment în care Zakoc a speculat pericolul, a cerut un time-out, lucru ce s-a dovedit a fi de folos campioanei, care a egalat și a reușit să întoarcă rezultatul, desprinzându-se la 17-14.

Chiar dacă a condus cu 19-16, Volei Alba Blaj a slăbit ritmul și Târgoviște a egalat prima dată la 19, iar mai apoi la 20. Finalul s-a încins, iar oaspetele au reușit o revenire de senzație, trecând din nou la conducere, scor 22-21.

Ioana Nemțanu a tras ca din tun o minge pe care scria 22-22, însă Târgoviște a câștigat mai apoi un punct extrem de lung și disputat.

Blajul a câștigat următoarele două mingi și a beneficiat de prima minge de meci, pe care a și concretizat-o, câștigând setul al 3-lea cu 25-23.

Următoarele confruntări, programate miercuri și joi la Târgoviște se anunță extrem de disputate, vicecampioana dovedind în mai multe rânduri că nu este victimă sigură în fața campioanei, iar finala se va relua de la 1-1 la general.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.