RMC 24 CM Targu Jiu29Județul Alba a fost reprezentat de 4 echipe la Campionatul Regional de Minifotbal, Seria Sud-Vest, organizat la Târgu Jiu. Lin&Ema, La Boltă (ambele participante în campionatul organizat la Fair Play Club Alba Iulia) și Joga Bonito (Winners Club Țălnar) au fost eliminate încă din faza grupelor, singura formație care a reușit să își asigure prezența în sferturi fiind RMC 24 Alba Iulia. Misiunea echipei care anul treut a câștigat medliile de bronz la faza finală este una cu totul și cu totul dificilă, având în vedre că vor întâlni Juventus Sibiu în prima fază eliminatorie de la Campionatul Regional de Minifotbal.

Cu o echipă închegată și plină de valori la nivel județean, RMC 24 Alba Iulia a făcut pasul în sferturile Campionatului Regional de Minifotbal de la Târgu Jiu de pe locul al 2-lea al grupei, cu 5 puncte acumulate. Iată rezultatele înregistrate:

  • RMC 24 Alba Iulia – Phoenix Drobeta Turnu Severin 4-2. Au marcat: Iuoraș – 3, A. Popa
  • RMC 24 Alba Iulia – FC Hermannstadt 2-2 (3-1 după lovituri de departajare). Au marcat: F. Himcinschi și Iuoraș
  • RMC 24 Alba Iulia – La Boltă (AB) 3-4. Au marcat: Iuoraș, Oargă, M. Manea.
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Misiune imposibilă” cu regina minifotbalului românesc

Chiar dacă a făcut un turneu destul de bun, RMC 24 Alba Iulia va avea parte de o confruntare de grad zero în sferturi, urmând să se lupte contra campionilor en-titre ai româniei, fotbaliștii de la Juventus Sibiu.

Iată lotul condus de George Țălnar: Vlad Ignat, Andrei Trifa, Fabian Himcinschi, Alexandru Popa, Claudiu Oara, Adrian Potopea, Marius Iuoraș, Adrian Roman, Ionuț Grozav, Gheorghe Râșniță, Ionel Cristea, Mihai Manea, Raul Oargă, Sebastian Culda și Andrei Samoilă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.