Astăzi au avut loc și ultimele meciuri din cadrul zonei 7 a Trofeului ”Gheorghe Ene”, competiție ce s-a desfășurat în Sala ”Florin Fleșeriu” din Sebeș. Echipa locală, ACS Sebeș 2014 a terminat turneul pe locul secund, câștigătoare finn Atletico Arad, singura echipă ce i-a învins pe sebeșeni, chiar la debut. odiumul a fost completat de ACS Poli Timișoara. A 2-a zi a turnerului s-a derulat sub privirile internaționalului român, Gicu Grozav, cel care a acordat premiile echipelor.

Ultima zi a fazei zonale a Turneului ”Gheorghe Ene” a adus din nou spectacol în Sala ”Florin Fleșeriu” di nSebeș, competiția având un final dramatic. Atletico Arad s-a calificat în faz finală a competiție, având un singur punct peste ACS Sebeș 2014, echipă care i-a dominat pe arădeni în primul joc, dar care a pierdut pe fondul ratărilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ACS Poli Timișoara, echipa cotată cu prima șansă la calificare, a terminat abia pe locul al 3-lea zona din Alba, pierzând calificarea în ultimul duel, după o remiză cu Lupeniu, în care a condus de două ori ostilitățile și a avut meciul la îndemână.


  • Gicu Grozav – doza de ambiție a puștilor!

Cei mici au avut parte de o mare supriză, la meciurile de astăzi participând internaționalul român, Gicu Groav, fotbalist aflat în vacanță după întreruperea campionatului din Rusia. Golgeterul celor de la Terek Groznîi i-a premiat pe micușii fotbaliști, le-a vorbit acestoa, s-a fotografiat cu ei și a împărțit autografe, tinerele speranțte fiind atrase de vizita albaiulianului care îmbracă tricoul naționalei.


  • Sebeșeanul Sergiu Todea – jucătorul turneului

Unul dintre principalele produse ale generației actuale de la ACS Sebeș 2014, golgeterul formației, Sergiu Todea a fost declarat de către organizatori jucătorul turneului, acesta impresionându-i pe cei prezenți la sală cu acțiunile sale individuale.

Felix Pop (Atletico Arad) a fost ales portarul turneului, acesta contribuind din plin la calificarea echipei sale la faza națională a Turneului ”Gheorghe Ene”.

David Gulei (ACS Poli Timișoara) a câștigat trofeul pentru golgeterul competiției.


Iată rezultatele zilei:

  • Atletico Arad – CSȘ Caransebeș 0-0.
  • ACS Poli Timișoara – ACS Sebeș 2014 1-1Au marcat: Georgian Bologa / Sergiu Todea.
  • AS Junior`s Lupeni – Atletico Arad 0-5. Au marcat: Luca Bundik – dublă, Darius Burcă – dublă, Andrei Popa-Leca.
  • CSȘ Caransebeș – ACS Sebeș 2014 1-2. Au marcat: Casian Stănescu / Răzvan Istrate, Vlad Cosma.
  • AS Junior`s Lupeni – ACS Poli Timișoara 2-2Iuliu Moldovan, Eric Bărbat / Alexandru Matei, Andrei Tolcea

sursa foto: Cristian Petropulos – președinte AJF Alba

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.