Volei Alba Blaj-CSM Targoviste Finala Meci Decisiv73Meciul decisiv al finalei campionatului național de volei feminin a reprezentat ceea ce ar trebui să se cheme o finală! Atmosferă de senzație, sala arhiplină și un volei de calitate, toate acestea s-au regăsit la fileul Sălii ”Timotei Cipariu” din Blaj. Volei Alba Blaj și-a apărat titlul obținut în sezonul trecut în fața aceluiași adversar, CSM Târgoviște. După 2-2 la general, Blajul a câștigat meciul decisiv al finalei cu 3-0 (25-15, 25-20) și păstrează coroana în regatul voleiului românesc din ultimii doi ani!

Volei Alba Blaj a început cu avantaj această final datorită șui Darko Zakoc, sârbul ridicând tribunele în picioare cu un gest de ultras, aplaudat la scena deschisă. Primul set a fost controlat de la un capăt la celălalt de echipa campioană, care nu a avut emoții în a-și administra primul punct pe tabela eturilor în meci, impunându-se cu 25-15 în mai puțin de jumătate de oră de la prima minge a finalei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Publicul din ”Mica Romă” s-a ridicat la nivelul finalei și a contribuit decisiv la fiecare punct al gazdelor. Volei Alba Blaj a plecat în trombă și în setul al 3-lea, însă oaspetele s-au ținut mai aproape de această dată și etul a fost unul ma iechilibrt. Cu toate astea, Blajul a fost mai bună la fileu și acest lucru a făcut diferența, iar Volei Alba Blaj s-a impus cu 25-20.

Volei Alba Blaj a prestat cel mai bun volei din finala acestui sezon, motiv pentru care titlul a rămas în vitrina în care a poposit anul trecut. Regina României nu a scăpat în niciun moment meciul din mână și a câștigat și setul terț cu 25- , păstrându-și și în acest sezon coroana mult râvnită, demonstrând că a fost cea mai bună echipă a întrecerii interne din actualul sezon.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.