foto: facebook Club Sportiv Unirea Alba Iulia

Raimondo Văduva și George Balaș, legitimați la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, au obținut trei medalii de argint și trei de bronz – la smuls, aruncat și total –, la Campionatul  Național de Haltere Juniori II Under 17, ce s-a desfășurat de luni până vineri în sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918”.  

Raimondo Văduva, la categoria 94 de kilograme, a obținut trei medalii de argint, în vreme ce colegul său George Balaș a obținut alte trei medalii de bronz, la categoria 77 de kilograme.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De asemenea, un alt sportiv din Alba, Denis Paștiu, legitimat la LPS Alba Iulia, a obținut, la categoria 94 de kilograme, alte trei medalii de bronz.

La campionat au participat circa 100 de sportivi, de la 22 de cluburi din țară, la masculin și feminin, pe mai multe categorii.

”În anul Centenar, Alba Iulia trebuie să fie în prim-planul sportului românesc. Am organizat finale la marș, powerlifting și haltere și mai urmează alte două, la orientare – finele lunii august și box – în luna noiembrie. Așa cum ne-am așteptat, rezultatele sunt promițătoare, mai ales că vorbim despre sportivi tineri. Aceștia o să crească, iar din acest punct de vedere viitorul este asigurat”, a declarat Corneliu Mureșan, directorul CS Unirea Alba Iulia.

”Ne-am dorit foarte mult să revenim aici la Alba Iulia, mai ales cu ocazia Centenarului. Este o competiție importantă, Campionatele Naționale de Juniori II Under 17 ani, o bază de selecție importantă pentru loturile noastre naționale și olimpice. Felicitări organizatorilor, felicitări CS Unirea Alba Iulia și mulțumiri conducerii, domnului Corneliu Mureșan, pentru desfășurarea de forțe și pentru implicare. De asemenea, doresc să felicit și antrenorul coordonator al secției de haltere a clubului, Ioan Frățilă, fiindcă a depus și el toate eforturile necesare pentru a realiza acest proiect”, a declarat Alexandru Pădure, secretarul general al Federației Române de Haltere.

”Am încercat să ne facem datoria de gazde și să și obținem câteva rezultate. Câteva rezultate am obținut, iar, în ceea ce privește datoria de gazde, îi lăsăm pe alții să ne spună dacă am reușit să îndeplinim criteriile”, a declarat antrenorul halterofililor, Ioan Frățilă.

Întrecerile s-au organizat pe categorii, de la 48 de kilograme până la plus 90 de kilograme – la feminin, respectiv de la 56 de kilograme până la plus 105 kilograme – la masculin.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.