Juniorii 1 ai clubului LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia au susținut ultimul meci pe teren propriu din cadrul sezonului regulat, bifând un succes categoric, scor 30-19 (13-10) în fața echipei LPS Banatul Timișoara. Handbaliștii pregătiți de către prof. Liliana Coman s-au calificat la turneul semifinal de pe poziția a 3-a a seriei, urmând să își afle programul în cursul acestei săptămâni.

Meci frumos în Sala ”Universității” din Alba Iulia, între LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia și LPS Banatul Timișoara. Bănățenii au început mai bine partida și au luat inițiativa, însă juniorii pregătiți de Liliana Coman nu au cedat ritmul partidei și s-au pus pe marcat goluri… dai și pe ratat!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu o linie de apărare care a funcționat aproape perfect, albaiulienii au speculat fiecare greșeală a adversarului, iar relațiile de joc de pe semicerc au funcționat foarte bine, chiar dacă s-a ratat mult din poziție de unu la unu.

LPS Alba a intrat cu un avantaj de 3 goluri la cabine ,scor 13-10, la capătul unei prime părți controlate, însă cu o ușoară cădere pe final, când au intervenit și două eliminări simultane.

A doua parte a fost mult mai bună, handbliștii albaiulieni s-au concentrat mai bine și nu le-au mai permis adversarilor să le pună probleme, iar în final LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia s-a impus cu 30-19.

Golurile au fost marcate de: Octavian Achimescu – 8 goluri, Cristian Sas – 8, Alexandru Ghibu – 5, Raul Stancu – 3, Cătălin Petruș – 2, Cristian Buruiană – 1, Andrei Ghibu – 1, Bogdan Dobrescu – 1, Alexandru Sas – 1.

LPS ”Mihai Viteazul” a termint sezonul regulat pe ultima treaptă a podiumului, având 22 de puncte.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.