lps-mihai-viteazul-alba-handbal-juniori-19În cel de-al doilea meci al turneului de sală la handbal masculin (juniori 1), LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia a reușit o victorie ”in-extremis”, la capătul unui meci interzis cardiacilor. Handbaliștii pregătiți de către Liliana Coman s-au impus cu 33-29 (16-18) împotriva celor de la LPS Banatul Timișoara, după ce prima parte a fost condusă de timișoreni, pe când albaiulienii au făcut un joc excelent în partea secundă și au anihilat atacurile adverse, punctând pentru desprindere la debutul părții a 2-a.

Așa cu mera de așteptat, timișorenii au început foarte bine partida și au condus ostilitățile până spre fianlul primei reprize, când au pierdut din avansul de 5-6 goluri pe care l-au păstrat constant.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Înainte de pauză, pe fondul agresivității din defensivă, LPS Banatul Timișoara a încasat 3 eliminări de câte două minute consecutiv, prilej cu care handbaliștii din Alba au intrat în meci, revenind la două goluri, tabela indicând scorul de 18-16 în favoarea oaspeților la pauza dintre reprize.

Cu o mutare tactică excelentă, interul stânga al vizitatorilor a fost anihilat, iar LPS ”Mihai Viteazul” a preluat inițiativa jocului și scorul de e tabelă. Handbaliștii albaiulieni s-au distanțat și la 5 goluri, însă au pierdut din avans în ultimele minute, când s-a jucat pe contre, dar în final și-au atins obiectivul și au învins cu 33-29.


Reușitele au fost punctate de: Raul Iancu – 9 goluri (procentaj 100%), Bogdan Dobrescu – 9, Octiavian Achimescu – 8, Cătălin Petruș – 4, Andrei David – 3, Andrei Ghibu – 1.

Au mai evoluat: Alexandru Cârnaț, Andrei Scrob – portari, Alexandru Ghibu, Cristian Sas. Nu au intrat: Cristian Buruiană și Alexandru Sas.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.