Moment extrem de emoționant și totodată surprinzător la Seara Campioanelor, evenimentul organizat în Parcul Avram Iancu din Blaj, în cinstea echipei de Volei Alba Blaj, care a cucerit eventul în acest sezon. Gheorghe Valentin Rotar, primarul municipiului, le-a conferit titlul de ”Cetățean de Onoare” căpitanului Volei Alba Blaj, Adina Salaoru, precum și antrenorului geniu, Darko Zakoc, ambii având 3 titluri consecutive cu formația din ”Mica Romă”, intrând definitiv în Cartea de Istorie a urbei blăjene.

Adina Salaoru a devenit cea mai iubită sportivă a județului Alba, aceasta confundându-și numele cu toate performanțele notabile reușite în ”Mica Romă”. Adina este căpitanul echipei din Blaj, dar și al naționalei României de Volei, iar în semn de mare apreciere pentru tot ceea ce a realizat în cinstea sportului local, județean, național și internațional, aceasta a primit distincția de ”Cetățean de Onoare” al Blajului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Același titlu l-a primit și Darko Zakoc, cel care a creat numele Volei Alba Blaj în elita sportului la fileu în România, a dat contur echipei și a adus 4 trofee naționael, 3 campionate și o cupă! Pe lângă acest semn de mare respect, Dark oZakoc dă și numele sălii polivalente din ”Mica Romă”, care se va numi ”Darko Arena”.

Gheorghe Valentin Rotar, aflat la al 4-lea mandat de primar al Blajului, a precizat că a mai acordat doar două astfel de distincții, și cu în sitlu-i caracteristic, cu o ușoară doză de umor, le-a declarat celorlaltor jucătoare că le va îmnâna astfel de distincții, atunci când vor ajunge și ele la 3 campioante cucerite în tricoul Volei Alba Blaj.

Momentele, unele emoționante, le puteți urmări în materialele video postate mai jos!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.