Volei Alba Blaj a avut un sezon de vis! Trupa din ”Mica Romă” a cucerit cel de-al 3-lea titlu consecutiv, însă bucuria din acest an a fost și mai mare, în Blaj ajungând eventul, după ce echipa pregătită de Darko Zakoc s-a impus și în finala Cupei României! Pentru a sărbători așa cum se cuvine aceste performanțe, în Parcul ”Avram Iancu” din Blaj a fost organizată ”Seară Campioanelor”, eveniment dedicat echipei de volei feminin, presărat cu muzică live, jocuri de lumini, prezentarea întregii echipe Volei Alba Blaj, și sfârșit cu un frumos foc de artificii!

Volei Alba Blaj merita un astfel de eveneiment! Fetele nu au intrat încă în vacanță, pentru a ”da Cezarului, ce-i al Cezarului”, mai exact, pentru a prezenta trofeele cucerite în acest sezon în fața întregului Blaj. Nu a fost chiar tot Blajul la petrecere, însă Parcul ”Avram Iancu” s-a umplut, participând la ”Seara Campioanelor” oameni de toate vârstele, în sepcial publicul iubitor de volei!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Atmosfera a fost destinsă cu muzică live, printr-un concert susținut de Nicoleta Oancea & Band, cu începere de la ora 20.00! Ca o veritabilă campioană, echipa Volei Alba Blaj a ajuns în parc cu autocarul propriu, trofeele, titlul și cupa, aflându-se în mâinile căpitanului Adina Salaoru și Nneka Onyejekwe.

  • Prezentarea campioanelor! Darko Zakoc primit pe scenă în ropote de aplauze!

La ora 21.00, a început marele eveniment de prezentare al echipei campioane! Toate jucătoarele au fost primite cu aplauze la scenă deschisă, primind și flori din partea organizatorilor. Cele mai multe aplauze au curs pentru Adina Salaoru și Darko Zakoc, doi piloni ai performanței voleibalistice din Blaj și România, care au și devenit ”Cetățeni de Onoare” ai municipiului. (articolul continuă după video)

Pe scenă a urcat întreg staff-ul campioanei României, precum și Ion Dumitre, președintele Consiliului Județean Alba și Gheroghe Valentin Rotar, primarul municipiului Blaj, care au declarat că vor păstra ștafeta ridicată și se vor lupta pentru un nou titlu de campioni în sezonul următor.

Seara s-a încheiat cu un minunat foc de articifii, care a făcut deliciul celor prezenți, dar și al echipei Volei Alba Blaj, un club deja istoric, la numai 6 ani de la înființare, care a cucerit 3 titluri de campioană a României consecutive, și o Cupă a României, dominând sportul la fileu în ultimii ani!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.