Volei Alba Blaj-Rocheville Le Cannet73Aflată la ultimul meci din Liga Campionilor 2015-2016, Volei Alba Blaj și-a luat ”La revedere!” de la această competiție cu o victorie împotriva formației Rocheville Le Cannet (o altă debutantă), scor 3-1 (22-25, 25-23, 25-16, 25-12). Acest succes certifică practic continuarea parcursului european, campioana României calificându-se în sferturile Cupei CEV cu cele 7 puncte acumulate în CEV DenizBank Volleyball Champions League.

Volei Alba Blaj a spus ”Adio” în actualul sezon competiției supreme din voleiul european cu o victorie în fața franțuzoaicelor de la Rocheville Le Cannet.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Formația oaspete a început meciul la înălțime trecând rapid la conducerea jocului, iar la un moment dat, Le Cannet conducea cu 8-4. Deși au alergat să revină în meci, campioanele României nu au reușit acest lucru și s-au văzut învinse în prima parte scor 22-25.

În cel de-al doilea set, Darko Zakoc a reușit să își remonteze sportivele, însă formația vizitatoare a continuat să practice un volei de calitate și a trecut din nou în avantaj, 12-9. Volei Alba Blaj a trecut peste acest moment și a reușit să egaleze, ba chiar a trecut la conducere și s-a distanțat la 19-15. La acest scor Adina Salaoru, căpitanul echipei din ”Mica Romă” a avut câteva momente de rătăcire, permițându-le voleibalistelor din ”hexagon” să se apropie pe tabelă. Cu toate acestea Volei Alba Blaj a pus mâna pe setul al 2-lea cu 25-23.

Cel de-al 3-lea set nu a avut niciun istoric, Blajul aflându-se la conducere de la un capăt la celălalt, fără nicio șansă pentru adversare să emită pretenții la acest set. Echipa din Alba a ajuns la 20-10, franțuzoaicele au punctat de 4 ori consecutiv, moment în care Zakoc a simțit pericolul și a cerut time-out, lucru ce s-a dovedit a fi benefic, iar Volei Alba Blaj a câștigat setul cu 25-16.

La fel au stat lucrurile și în cel de-al 4-lea set, când Volei Alba Blaj nu a avut nicio emoție în a se îndrepta spre victorie, Salaoru și Vesovic revenind la adevărata lor valoare, punctând de câteva ori cu efect spre satisfacția celor 1650 de persoane prezente la acest meci. Blajul a controlat autoritar și acest set, pe care l-a câștigat cu 25-12.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.