În ultima etapă a fazei a 2-a din cadrul Diviziei A1 la volei feminin, deja campioana României, Volei Alba Blaj a făcut antrenament cu public contra formației Dinamo București, de care a trecut categoric cu 3-0 (25-8, 25-9, 25-15). Sezonul este pe cale să se încheie, însă până atunci, duminică, Volei Alba Blaj atacă eventul, urmând să dispute finala Cupei României împotriva Științei Bacău!

Atmosferă calmă și de sărbătoare în Sala ”Timotei Cipariu” din Blaj, unde Volei Alba Blaj a evoluat pentru ulitma dată în actualul sezon, luându-și un frumos ”La revedere” de la public. Și ce ”La revedere” a fost, cu un 3-0 categoric cu rivala Dinamo București, care s-a prezentat în ”Mica Romă” ca și cum ar fi deja în vacanță.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Primul set a însemnat o dominare categorică a Blajului, care a făcut rapid 7-0. Adversarele au pus un punct pe tabelă, după care campioana României s-a descătușat și a câștigat minge cu minge, iar la finalul setului tabela indica un neverosimil 25-8.

Nu departe a fost și cel de-al doilea set, cu un volei precis al campioanei și o dominare la fel de categorică, setul încheindu-se cu 25-9.

Cu zarurile deja aruncate, ultimul set a reprezentat act de spectacol din tribune, fanii apaludând și exclamând la fiecare minge a campioanelor, care s-au impus cu 25-10 și 3-0 la general.

Duminică, de la ora 14.00, la Piatra Neamț, Volei Alba Blaj va ataca eventul, în finala Cupei României cu Știința Bacău!

Rămâneți pe Absport.ro pentru imagini de la festivitatea de premiere!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.