Volei Alba Blaj-Dinamo Bucuresti31În prima etapă din returul Diviziei A1 la volei feminin, campioana en-titre a României, Volei Alba Blaj s-a impus fără emoții în fața rivalei Dinamo București la capătul unui meci controlat în totalitate de trupa din ”Mica Romă”. Volei Alba Blaj a câștigat duelul cu voleibalistele din capitală după o ora și zece minute de joc cu scorul de 3-0 (25-13, 25-20, 25-13) . Odată cu acest succes, Volei Alba Blaj a bifat cea de a 12-a victorie în întrecerea internă din tot atâtea partide.

Venită după o deplasare grea din Liga Campionilor, unde a cedat în setul de aur pe terenul formației Nordmeccanica Piacenza, Volei Alba Blaj a debutat cu dreptul în returul întrecerii interne. Echipa lui Darko Zakoc nu a avut nicio emoție în a învinge Dinamo București, formația fostului tehnician al trupei din ”Mica Romă”, Branko Gajic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Volei Alba Blaj a început timid partida din propria sală contra lui Dinamo București, însă a intrat rapid în joc și a luat distanță pe tabelă. Cu un joc foarte bun al Adinei Salaoru și al Jovanei Vesovic, Blajul a pus mâna pe primul set, scor 25-13.

În cel de-al doilea set dinamovistele au evoluat mai încrezător, însă nu au putut face față ”taifunului” blăjean, iar echipa lui Darko Zakoc s-a impus cu 25-20.

Campioana României a început la aceeași intensitate și cel de-al 3-lea set, având la un moment dat pe tabelă scorul de 9-0. Cu un ultim efort Dinamo București a redus din diferență, însă fără să schimbe rezultatul final al partidei. Sprijinite de o sală plină până la refuz, Adina Salaoru și compania nu au scăpat partida din mână și s-au impus cu 25-13, bifând a 12-a victorie consecutivă din întrecerea internă, un parcurs fără greșeală pentru ”regina” României.

Volei Alba Blaj va juca miercuri în ultima etapă din cadrul Ligii Campionilor, pe teren propriu, în polivalenta de la Sibiu contra formației Rocheville Le Cannet.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.