Volei Alba Blaj a câștigat meciul de foc cu CSM București, scor 3-0 (25-12, 25-12, 25-20), în stil de mare campioană, iar pe trofeul din acest al al Diviziei A1 la volei feminin se pregătește să se scrie din nou numele echipei din ”Mica Romă”, la fel cum s-a întâmplat în ultimele două sezoane. Trupa lui Zakoc și-a dominat adversarul la toate capitolele, iar faza a doua a campionatului devine o parte în care Blajul stă numai la mâna sa în încercarea de a-și asigura al 3-lea titlu consecutiv.

”Pe aici nu se trece” parcă spune poza de mai sus. Volei Alba Blaj a dominat-o pe CSM București la toate capitolele în confruntarea programată în a 2-a etapă a fazei ”final six”, iar cu acest succes categoric, echipa antrenată de Darko Zakoc s-a distanțat la 10 puncte față de CSM București și este într-o proporție foarte mare – campioană!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Primul set a început tare, în forță, cu echipa Blajului prezentă pe tot terenul, iar cu ajutorul preluării deficitare a adversarelor, campioana a luat avans, iar la un moment dat conducea cu 9-1.

A devenit o simplă formalitate pentru Salaoru și compania, care nu au scăpat ritmul partidei din mână, iar în cele din urmă au făcut 1-0 pe tabelă, după 25-12.

La fel au decurs ostilitățile și în setul secund, Blajul a dictat ritmul partidei, iar CSM București nu a găsit nicio soluție prin care să oprească jocul bun al campioanei. Fără emoții, Blajul a marșat spre 2-0, lucru pe care l-a și reușit, după 25-12, în indigo la primul set.

Deși sala din Blaj nu a fost plină până la refuz, spectatorii au fost prezenți în număr mare la acest spectacol, și și-au susținut favoritele în toate momentele partidei. Începutul setului al 3-lea a fost ușor mai echilibrat, iar Blajul conducea la primul time-out tehnic al partidei cu 8-6. Campioana nu a scăpat jocul din mână și s-a distanțat rapid, ajungând să conducă cu 14-7.

În cele din urmă Blajul a forțat și a găsit ”evadare”, câștigând setul cu 25-20, precum și partida în minimum de seturi, scor 3-0.

În următoarea etapă, Volei Alba Blaj va evolua sâmbătă, în deplasare la CSM Târgoviște.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.