Volei Alba Blaj a fost victimă sigură în fața formației Volero Zurich, elvețiencele antrenate de Zoran Terzic impunându-se cu 3-0 (25-21, 25-15, 25-15, 25-16) în cea de a 3-a etapă a Ligii Campionilor. Totuși, Blajul a punctat la capitolul spectacol, reușind puncte frumoase în fața a aproximativ 1700 de oameni, prezenți la acest joc. În următoarea etapă din Champions League, Volei Alba Blaj va juca în deplasare, la Volero Zurich, pe 9 februarie.

  • Setul 1: 21-25

Volei Alba Blaj a întâlnit un adversar… din altă galaxie, însă trupa lui Zakoc s-a descurcat în fața elevețiencelor de la Volero Zurich. Chiar dacă au condus și cu 5 puncte, voleibalistele oaspete au ajuns în dificultate, după ce Blajul s-a apropiat la un singur punct, iar mai apoi au egalat la 14. Al doilea time-out tehnic al partidei le-a găsit pe sportivele antrenate de Zoran Terzic la conducere, scor 16-15. Eglitatea a persistat, iar la 17-17, Blajul a ratat două atacuri care o puteau aduce la conducere. Volero Zurich s-a distanțat pe tabelă, iar la 21-18, Darko Zakoc a solicitat un time-out, simțind că fetele sale pot arăta mai mult în acest set. La 22-18, Blajul a început să își arate colții și să puncteze două puncte consecutive, extrem de spectaculoase. Terzic a simțit pericolul dinspre tabăra adversă, a solicitat timp de odihnă, iar sportivele sale au reușit să rezolve setul în cele din urmă, scor 25-21.


  • Setul 2: 15-25
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Blajul a început dezastruos setul secund, cedând ușor primele 4 puncte, moment în care Zakoc a cerut time-out și și-a mustrat serios sportivele. Punctul câștigat la 4 a fost singurul al Blajului, Zurichu-ul depășind seria celor 10 puncte, având la un moment dat pe tabelă 10-1 și un moral ridicat. Blajul a punctat de două ori consecutiv și s-a făcut 10-3 pentru elvețience, care nu au cedat însă ștafeta ș iau continuat să își adauge puncte pe tabelă. La 15-5 a avut loc cel mai frumos punct al setului, cu o minge disputată, care s-a oprit în fileul oaspetelor și Blajul a mai adăugat un punct tabelei. Chiar dacă era foarte greu să revină, Blajul a treut la spectacol, iar fiecare punct a smuls aplauze aistenței prezente în sala din Sibiu. Așa cum era de așteptat, și cu ma decurs setul, Volero Zurich a făcut 2-0, după 25-15.


  • Setul 3: 16-25

Cel de-al 3-lea set a început echilibrat, iar Blajul a preluat conducerea la 4-3. Volero nu s-a împotmolit și a revenit pe tabelă, la primul time-out tehnic conducând cu 8-5. Volei Alba Blaj a continuat să își apere șansele ș ia preluat din nou conducerea la 11-10. Zurich și-a păstrat ritmul și nu le-a dat prea multe șanse blăjencelor, detașându-se pe tabelă. În cele din urmă, Volero Zurich s-a impu cu 25- și a câtigat totodată și partida în minimum de seturi.

Returul acestui duel va avea loc pe 9 februarie, în Elveția, partida reprezentând meciul cu numărul 4 din Liga Campionilor.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.