dscn6107Fotbal,(Juniori D) : CSO Cugir –CS Sebeș 10 – 0 (3- 0)

Galop de sănătate pentru cugireni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Galop de sănătate pentru juniorii D de la CSO Cugir în partida disputată,sâmbătă,pe teren propriu,împotriva “lanternei” roșii a seriei CS Sebeș.Echipa antrenată de Alexandru Kilin impunând-se la finalul celor 60 de minute cu un neverosimil 10 -0,la pauză tabela indicând scorul de 3- 0.Meciul a fost unul la discreția gazdelor,care au controlat meciul de la un cap la altul,care pe lângă golurile marcate,puștii cugireni întrecându-se în alte ratări și oportunități de a înscrie.

Miklos Gypias a dat tonul în minutul 3,urmat la alte trei minute de colegul său Nicolae Lazăr(6) ,care înainte cu 10 minute de pauză acesta a realizat dubla (30).După pauză goluriile în poarta nefericitului Groza au continuat să curgă unul după altul în minutele (32,41,43,46,48,50,58).

Astfel cugirenii se răzbună  după cele două înfrângeri consecutive suferite în primele două etape din cadrul Seriei I a juniorilor D.În urma acestei victorii CSO Cugir ocupă locul 5,cu o victorie și două înfrângeri,și cu un total de 3 puncte.

În meciul de sâmbătă,doi jucători ai celor de la CSO Cugir au reușit fiecare câte un trick,prin jucătorii Nicolae Lazăr și Ciprian Andriuc.

 CSO Cugir –CS Sebeș 10 – 0 (3- 0).

Au marcat:Miklos Gypias (min 3),Lazăr Nicolae ( min 6,30,43),Ciprian Andriuc (32,41,50),Pătru Toth ( min 46),Emanuel Codrea (min 48) și Adrian Moga (min 58).

Oaspeții l-au deranjat o singură dată pe portarul Perjeriu în minutul 16 prin Fălamaș caree a reluat din careul mic în portarul gazdă.


CSO Cugir:

 

Cristian Perjeriu-Silviu Simina,Emanuel Codrea,Adrian Moga,Pătru Toth,Eduard Burbea,Ciprian Andriuc,Nicolae Lazăr,Miklos Gypias.

Antrenor:Alexandru Kilin

dscn6103


CS Sebeș:

 

Daniel Groza – Valentin Vintilă,Cristian Manolacki,Ștefan Grosu,Ionuț Morariu,Cristian Poenariu,Darius Sandu,Mihai Cercel,Florin Grozav,Daniel Fălămaș,Beniamin Morariu,Eduard Poenariu.

Antrenor:Florin Brumaru.

dscn6101


În celelalte meciuri din aceiasi serie:

Unirea Alba Iulia –Metalurgistul Cugir 0-0
LPS Sebes- Performanta Ighiu 6-0
CS Navobi Alba Iulia-Europa Alba Iulia 0-4

Etapa următoare a IV-a,CSO Cugir se va deplasa,sâmbata viitoare,la Ighiu,unde va întâlni echipa locală Performanța Ighiu,iar Metalurgistul Cugir va întâlni pe teren propriu,joia viitoare,formația LPS Sebeș.

Articol+foto: Sorin Giurcă


Galerie Foto:

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.