Fotbaliştii Gicu Grozav şi Nicolae Stanciu se alătură campaniei “Împreună pentru Adrian Vinţan”, tricourile lor urmând să fie scoase la licitaţie la iniţiativa fostului jurnalist albaiulian Horică Udrea. 

“Am aflat de cazul lui acum câteva zile şi am rămas şocat. În prima fază nu am ştiut ce să fac să pot să îl ajut. Adrian Vintan, căci despre el este vorba, mi-a fost coleg de clasă şi generaţie. Un băiat cu mult bun simţ, modest şi finuţ. Din păcate, la 31 de ani, viaţa îl pune la încercare. Acesta suferă de o boală cumplită şi are nevoie urgentă de ajutorul nostru, al comunităţii. Pe pagina creată special pentru el, ÎMPREUNĂ PENTRU ADRIAN VINŢAN, găsiţi toate detaliile legate de cazul său. 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Am reuşit să iau legătura cu câţiva dintre prietenii mei, care au fost de acord să-l ajute fără să ezite o secundă. Este vorba despre cunoscuţii fotbalişti albaiulieni Gicu Grozav şi Stanciu Nicu. Aceştia au fost de acord să îmi trimită tricourile lor de joc oficiale, pe care în următoarele zile le voi scoate la licitaţie. Totodată, cu ajutorul lui Vlad Ignat, de la Academia Rapid, o să primesc tricoul de joc al lui Daniel Niculae. Toate aceste tricouri vor fi scoase la licitaţie, urmând ca sumele ce se vor obţine să intre în conturile lui Adrian.

Vă rog şi eu ca în momentul în care o să înceapă licitaţia la tricouri să mă ajutaţi cu share masiv, să vadă cât mai multă lume. Haideţi să fim OAMENI! Haideţi să mai arătăm încă o dată ce înseamnă spirit de ardeleni!!!”, este mesajul postat pe facebook de Horică Udrea.

Viaţa lui Adrian Vinţan depinde de suma de 75.000 de euro. Tânărul a fost diagnosticat cu un cancer de piele care evoluează galopant.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.