IMG_0049Chiar dacă au retrogradat după doar un sezon petrecut în Liga Națională de Handbal Feminin, jucătoarele de la HC Alba-Sebeș par să fie încă la căutare pe piața transferurilor din țară. 

După ce a eliminat HC Alba-Sebeș din Cupa României la aruncările del a șapte metri, Gheorghe Tadici a pus ochii pe câteva jucătoare de la echipa antrenată de fostul său coleg Seviștean Popa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Printre jucătoarele pe care Tadici a pus ochii se aflp Ana Ciolan, Nicoleta Rusu, Nicoleta Safta și Bianca Curmenț, însă cel mai probabil doar două dintre ele vor ajunge sub comanda fostului antrenor de la naționala țării noastre.

„Sunt câteva jucătoare interesante Ciolan, Rusu, Safta, Curmenț, jucătoare care eu consider că au în continuare valoare de Liga Națională și pot să evolueze la echipe cu obiective în Liga Națională”, a declarat Gheorghe Tadici, antrenorul echipei HC Zalău.

La ora actuală, toate cele patru jucătoare se află la final de contract, astfel că pot semna cu oricine.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Tadici le face reclama intentionat, stiind ca daca el le promoveaza “guvizi” musca si se reped la ele . Nici una nu cred ca ajunge la Zalau pentru ca pur si simplu Tadici NU este interesat de jucatoare din echipe care retrogradeaza , S-a fript cu cele trei fripturiste luate de la TG Mures anul trecut , care nu au dat 30% din cat au costat ! Asa ca ….muscati …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.