cartoon SB sportÎncepând de astăzi, echipa ABSPORT.RO se extinde. La doar două luni, de la lansarea site-ului în județul Alba, am decis că sportul din alte două județe merită să fie relatat de către ochiul atent al jurnaliștilor noștri.

Pe 23 august 2015, ABSPORT.RO pornea la drum din dorința de a veni „În cinstea sportului local”. După două luni putem spune că am atins recorduri în ceea ce privește sportul local (3.672 de unici/zi) și având o medie de peste 5.000 de afișari zilnice, am considerat că oamenii din alte două județe s-ar bucura dacă le-am oferit același concept adaptat la județul fiecăruia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

SIBIUwww.sbsport.roeste una din platformele noi. Cu performanțe reale în lumea sportului, orașul, care a dat de curând și președintele țării, se bucură de astăzi și de mai multă atenție pe plan sportiv. Reporterii noștri vă vor oferii informații calde, fotografii și imagini video de la evenimentele sportive din judetul Sibiu, indiferent de nivelul competiției.

cartoon CJ sportCLUJwww.cjsport.ro, cu multiple sporturi la cel mai înalt nivel național, Clujul se bucură de astăzi de mai multă atenție. Astfel, iubitorii sportului pot citi un site dedicat activităților sportive, indiferent de ramura de proveniență. Conceptul de bază este oferit de www.absport.roiar jurnaliștii noștri vor fi prezenți la evenimentele care fac cinste sportului local.

Daca aveți o știre, un pont, un subiect de știre, o  idee, indiferent că vorbim de Cluj, Sibiu sau Alba, ne puteți scrie pe adresele de email redactie@absport.ro, redactie@cjsport.ro sau redactie@sbsport.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.