În cel de-al doilea turneu de sală la handbal masculin – Juniori 3, organizat tot la Topoloveni, echipa pregătită de către prof. Gabriela Năsăudean, LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia a debutat cu un eșec la limită, scor 25-29 (13-14 la pauză) în fța CSȘ Craiova. Handbaliștii din Alba au făcut un meci aproape perfect, însă agresivitatea din defenisvă i-a costat, și eliminările multiple au ajutat Craiova să se desprindă decisiv.

Partida a avut loc joi seara, în sala din Topoloveni, în care s-au duelat locurile 2 și 3 in Seria E a Campionatului Juniorilor III. Echipa din Alba Iulia a fost aproape de un rezultat foarte bun, în ciuda absențelor din lot, reușind o prestație bună în fața handbaliștilor din Sudul României, care s-au desprins doar în momentul în care formația din Cetatea Marii Uniri a primit mai multe eliminări de două minute.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am avut parte de o dispută cu mult angajament, dăruire și determinare. Pe fondul unor indisonibilități neașteptate în pregătire, am reușit să practicăm un joc de o calitate bună, fapt care mă bucură și îmi dă speranțe pentru viitor, chiar dacă rezultatul nu ne este favorabil. Cele 10 minute jucate ăn inferioritate și-au spus cuvântul pe tabelă, dar nu pot să nu îmi felicit elevii pentru prestație”, a declarat Gabriela Năsăudean, antrenorul echipei din Alba.

Golurile au fost marcate de: Răzvan Davidaș – 9, Tudor Drăgoi – 8, Robert Budian – 4, Valentin Lazăr – 3 și Matias Breaz – 1. Au mai evoluat: Sergiu Birescu, Bogdan Boroș. Din lot mai fac parte: Andrei Dumitriu, Denis Arion, Arian Crucița și Iulian Oros.

Al doilea meci al LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia se va desfășura sâmbătă, de la ora 12.00, contra echipei HC Torok Râmnicu Vâlcea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.