După meciul bun făcut în fața echipei CSȘ Craiova, când au pierdut deși au evoluat peste așteptări, handbaliștii de la LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia au intrat cu nasul pe sus în ultimul meci de la Turneu de Sală 2 – Juniori III de la Topoloveni contra echipei HC Torok Râmnicu Vâlcea. Acest detaliu a contat în economia partidei, iar adversarii albaiulienilor s-au impus categoric, scor 25-18 (11-9), eșecul având un gust și mai amar având în vedere că trupa din Râmicu Vâlcea a folosit foarte mulți jucători sub vârsta competiției, fat pentru care au și pierdut la ”masa verde”.

Regulamentul FRH obligă cluburile să folosească maxim 3 juniori sub categoria de vârstă la care participă clubul, în caz contrat fiind înregistrată o înfrângere la ”masa verde”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Așa au stat lucrile în disputa handbaliștilor albaiulieni cu cei de la Râmnciu Vâlcea, însă prestația adversarilor din sudul țării este demnă de lăudat, având în vedere că au surclasat un adversar mai mare, chiar dacă rezultatul a fost în favoarea echipei din Alba.

Sportivii pregătiți de Gabriela Năsăudean au crezut că pot repeta jocul din meciul cu Craiova, însă nu și-au tratat serios adversarul, nu s-au concetrat la maximum și au fost taxați pentru acest lucru.

„Pe fondul unei subaprecieri a adversarului și multă decontrare am pierdut pe teren cu HC Torok Râmicu Vâlcea, echipă care evoluează cu juniori mai mici decât prevede categoria. Am câștigat la ”masa verde” cele două puncte, dar este un rezultat rușinos! Rămânem în cursa pentru calificarea în semifinale, suntem pe locul al 3-lea, dar după jocul de azi, în care trebuia să arătam că suntem o echipă care se respectă, sunt foarte dezamăgită de această inconstanță în evoluții”, a precizat Gabriela Năsăudean, antrenorul echipei din Alba Iulia.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.