HC Alba Sebes - Magura Cisnadie36HC Alba-Sebeș trece prin momente de cumpănă după ce s-a făcut de râs în actualul sezon al Ligii Naționale de Handbal Feminin. Promovată după patru ani de așteptare, echipa din Sebeș a părut abandonată în anumite momente chiar și de proprii conducători, iar acest lucru se răsfrânge direct asupra rezultatelor, în vreme ce viitorul este sumbru la echipă. 

Majoritatea fetelor de la HC Alba Sebeș se află la final de contract, iar aici putem să amintim câteva nume importante din echipa antrenată de Seviștean Popa: Nicoleta Rusu, Bianca Curmenț, Ana Ciolan, Nicoleta Safta,  surorile Pătuleanu, iar lista poate continua.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La rândul lui și antrenorul Seviștean Popa se află la final de contract, iar negocierile pentru el și pentru handbaliste nu au fost demarate încă. „Nu a fost de nici un fel de negociere, urmează probabil să le cheme, dar deocamdată nu știm nimic despre vreo strategie de viitor”, a declarat Seviștean Popa, antrenorul echipei HC Alba-Sebeș.

Cât despre negocierile cu actualele fete, cu siguranță oficialii echipei HC Alba-Sebeș nu vor avea soartă ușoară, mai ales că pe tot parcursul anului au fost probleme financiare, iar în acest moment fetele se apropie de patru luni de zile de când nu și-au primit salariul, iar în aceste condiții e greu de crezut că fetele vor dori să mai continue la HC Alba-Sebeș.

Scaunul lui Costea se clatina?

Unul dintre vinovații pentru situația în care se află echipa este și președintele Virgil Costea. Acesta a semnat contracte păguboase pentru echipa din Sebeș, iar Alexandra Andrei-Gogoriță a fost lăsată să plece mult prea ușor de la echipă, asta în ciuda faptului că era una dintre cele mai bune sportive din lotul lui Popa.

În vreme ce preocuparea pentru atragerea factorilor privați din Sebeș alături de echipa de handbal a fost aproape de 0, în vreme ce o strategie de viitor nu a fost pusă la punct. Ba mai mult în ultima perioadă, președintele Virgil Costea nu mai răspunde presei la telefon, indiferent că vorbim despre cea tipărită, online sau posturile de radio.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Daca Popa – Costea nu dispar urgent de la echipa , in Sebes nu se mai aude de handbal feminin de performanta . Punct > Un an de zile nu mai e cazul sa se analizeze meritele celor doi , carora s-a lipit si lingusitoarea (pe bani adevarati) Sorodoc , o oportunista la toate echipele pe unde a trecut cu …sefi, incepand de la Deva cu micutul ” director de la Remin CRISAN , apoi ce a urmat de nu mai ai loc in legitimatie sa treci echipele …pacalite ! RUSINEA SEBESULUI ! Normal ca o parte din jucatoarele de valoare medie -buna sa plece ! Hproaste sa fie sa mai stea de vorba o secunda cu alde COSTEA _POPA> Doi mincinosi cu patalama ! Doar pentru buzunarul lor !Mizeri !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.