HC Alba-Sebeș120HC Alba-Sebeș nu trece prin cea mai prosperă perioadă. Mai multe jucătoare își anunță intenția de a părăsi echipa, în vreme ce altele sunt accidentate și nu se pot pregăti din cauza problemelor medicale , în vreme ce la Federația Română de Handbal, oficialii echipei au pierdut litigiul cu Andreea Ivan Antoce. 

În urma memoriului pierdut, HC Alba-Sebeș trebuie să-i achite sportivei 27.000 de lei (trei salarii), dar și 1000 de lei, bani reprezentând taxa de procedură.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Suma totală de 28.000 de lei trebuie achitată până pe 20 ianuarie, iar neachitarea acestei taxe poate duce la ridicarea dreptului de a organiza jocuri oficiale pe propriul teren. Totodată handbalista a fost declarată liberă de contract și se poate transfera la orice echipă.

Iată cum arată comunicatul FRH

In legatura cu Apelul introdus de catre HC Alba Sebes impotriva Hotararii Comisiei de Memorii nr. 148/06.11.’15 (Ivan Andreea Mihaela ), membrii CA au hotarat in unanimitate urmatoarele :

  1. Obliga HC Alba Sebes  sa achite sportivei Ivan Andreea Mihaela suma de 27.000 lei reprezentand  drepturi financiare restante. Termen de plata 20.01.’16.
  2. Obliga HC Alba Sebes  sa achite sportivei suma de 1.000 lei, reprezentand Taxa de procedura. Termen de plata 20.01.’16, neplata acesteia pana la termenul fixat atrage dupa sine ridicarea dreptului de a organiza jocuri oficiale pe teren propriu .
  3. Sportiva Ivan Andreea Mihaela devine libera de contract, putandu-se transfera fara acordul clubului posesor.
Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Vaiii … si eu v-am prostit ca trebuie sa ii dam la Ivan 55 000 euro … va rog sa ma iertati , sunt un prost !!!
    Ce bine mi-ar fi prins si mie macar 1000 sa mai am ce bea !

  2. Trebuia sa ii dea in conditiile in care si-a facut ea clauza din contract….
    Si tot nu inteleg, din sursele mele am aflat ca aceasta Antoce, un jeg ordinar, a refuzat sa isi faca PFA ca sa iivpoata intra banii in cont…cel putin asa stiu eu…daca citeate cineva din echipa asta si apoi sa ne lumineze ar fi super!

  3. Dupa 20 ianuarie jucatoarele sun libere sa se legitimeze unde vor , conform regulamentului , dupa 2 neprogramari cu penalizare de puncte ! E timpul ca Dl Costea sa plateasca din propriul buzunar, Dle Mircio -intretinut de serviciu …al jucatoarei …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.