DSC_7426Greva de la HC Alba Sebeș iscată înainte de debutul returului a canalizat forțele pozitive, iar handbalistele pregătire acum de Alina Șorodoc au avut o evoluție demnă de aplaudat la Slobozia, pierzând în ultimele secunde meciul după ce au condus mai mult timp pe tabelă. Acum, după renașterea de la Slobozia, HC Alba Sebeș va avea parte de două confruntări extrem de dificile cu campioana CSM București și vicecampioana HCM Baia Mare.

Cu un joc bun la Slobozia în care și-au dominat adversarele și au fost oprite din calea punctelor în ultimele secunde, handbalistele de la HC Alba Sebeș și-au regăsit speranța. Un singur lucru poate stopa forma actuală a prim divizionarei din Sebeș – programul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În doar 4 zile sportivele pregătite de Alina Șorodoc și Seviștean Popa vor avea parte de două dueluri de foc, aproape imposibile contra primelor două formații din Liga Națională de Handbal Feminin.

Pe 19 ianuarie HC Alba Sebeș va găzdui derby-ul cu regina României, CSM București, formație care are în componență jucătoare de top la nivel mondial precum: Aurelia Brădeanu, Oana Manea, Line Jorgensen, Ana Paula Rodrigues sau Mayssa Pessoa.

În tur HC Alba Sebeș a pierdut în capitală cu 25-36.

La 4 zile distanță de acest meci, HC Alba Sebeș se va deplasa în Maramureș unde va întâlni vicecampioana României HCM Baia Mare, a doua reprezentantă a României în Liga Campionilor. Pentru formația de sub Dealul Florilor evoluează mai multe internaționale românce care au cucerit bronzul la ultima ediția a Campionatelor Mondiale, precum: Paula Ungureanu, Valentina Ardean Elisei, Ionica Muntean, Gabriella Szucs, Luciana Marin, Melinda Geiger, Adriana Nechita, Patricia Vizitiu și Gabriela Perianu.

În partida contra celor de la Baia Mare găzduită în Sala ”Florin Fleșeriu”, HC Alba Sebeș a cedat cu 18-36.

Parcursul echipei din Sebeș poate fi afectat de cele două meciuri, însă o evoluție bună a fetelor pregătite de Șorodoc ar putea constitui un atu pentru Pătuleanu și colegele sale. Eventualele evoluții convingătoare din cele două partide ar putea duce spre îmbunătățirea moralului și o bună pregătire pentru confruntările următoare, care se anunță decisive fiecare în parte. Prin jocul de la Slobozia HC Alba Sebeș a demonstrat că sufletul a rămas curat la echipă cu toate că mai multe piese importante au fost scoase din puzzle-ul lui Teanu Popa, iar evoluția fetelor lui Șorodoc a însemnat o palmă pentru cei interesați de destinele acestei echipe.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Scrieți că s-a fixat și ora meciului cu CSM București, Marți 19.01.2016 la orele 16:00, și nu se mai poate schimba! (apare pe frh.ro deja)
    De ce nu 18:00????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.