HC Alba Sebes-HC Zalau Cupa Alexandrion81HC Alba Sebeș nu a reușit să scoată un rezultat bun pe terenul formației HC Zalău, însă prestația fetelor din județul Alba a fost una decentă, ținând aproape de adversare în majoritatea meciului, ruptura declanșându-se pe final. Cu toate astea Zalăul lui Tadici s-a impus cu 26-21 (14-14 la pauză), iar Sebeșul se întoarce acasă doar cu gândul la meciul bun făcut în Sălaj.

Speranțele sebeșenilor s-au năruit pe final, deși HC Alba Sebeș a fost la egalitate cu HC Zalău în majoritatea timpului. Prima repriză a fost extrem de echilibrată, semn că tabela din Sala Sporturilor Zalău indica scorul de 14-14, surpinzător pentru gazde care se așteptau la o replică ușoară din partea vizitatoarelor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aportul publicului zălăuan și-a spus cuvântul, iar trupa lui Gheorghe Tadici a trecut la controlul jocului în a doua repriză, reușind să se distanțeze ușor pe tabelă, lucru ce le-a permis gazdelor să se îndrepte către o victorie mult așteptată.

Cu toate că a pierdut cu 21-26, HC Alba Sebeș a avut o evoluție destul de bună pe teren străin, acest lucru stârnind întrebarea ”ce s-ar fi întâmplat dacă jucau așa în toate meciurile?”, însă problemele sunt și de ordin financiar la echipa lui Alina Șorodoc, motiv pentru care rezultatele slabe vobesc de la sine despre starea handbalului din județul nostru.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. ” Soarecele si pisica ” Stiti jocul ? Cand Zalaul a accelerat s-a desprins fara probleme. Popa are vise de prea marire dar de data asta Tadici nu l-a mai bagat in seama si nu ia dat nici macar un oscior (egal) pt imaginea lui , cum s-a intamplat in turul campionatului . Omul s-a saturat sa-l mai duca in spate , de multi, multi ani de zile , pe la loturi, Oltchim , centrul olimpic din Valcea ….etc S-a prins cine este , acest incurca lume prin handbal=Popa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.