Volei Alba Blaj-CSM Targoviste Finala54CSM Târgoviște a câștigat cel de-al 3-lea meci al finalei naționale la volei feminin, scor 3-1 (26-24, 21-25, 26-24, 25-22) contra campioanei Volei Alba Blaj. Cu acest succes echipa lui Zoran Terzic va avea parte mâine de meciul carierei, urmând să joace cu titlul pe masă în fața propriilor fani și să spere la o revanșă după finala pierdută anul trecut în fața campioanei Volei Alba Blaj.

Primul set a fost unul extrem de disputat și echilibrat, ambele echipe s-au aflat în avantaj, însă Volei Alba Blaj a fost foarte aproape să facă 1-0, având 24-23 pe tabelă. Târgoviștencele au reușit o răsturnare de scor incredibilă și au câștigat 3 mingi consecutive, și totodată setul cu 26-24.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Le fel s-a dipsutat și setul secund, Volei Alba Blaj a trecut la conducere (10-8), însă CSM Târgoviște a revenit și a trecut la conducere (14-11). Gazdele au mai pus un punct pe tabelă, dar Blajul a revenit și a câștigat următoarele 3 mingi. La al doilea time-out tehnic scoru lera 16-14 pentru vicecampioană. Trupa din ”Mica Romă” a egalat situația la 16, iar Terzic a simțit pericolul din partea campioanei și a cerut timp de odihnă. Time-out-ul a prins bine echipei de sub Turnul Chindiei, care a câștigat următoare două puncte, dar Blajul nu a cedat și a întors scorul în favoarea sa (19-18). Blajul nu a mai cedat inițiativa, chiar dacă s-a punctat de fiecare parte, iar în cele din urmă campioana României a reușit egalarea la seturi după 25-21.

Setul al 3-lea a început la fel de echilibrat, ambele echipe punctând timid în contul lor pe tabelă. Blajul a reușit la un moment dat desprinderea, care nu s-a dovedit a fi decisivă, iar Volei Alba Blaj avea la 20-15 pe tabelă. CSM a punctat de două ori consecutiv (20-17), iar Darko Zakoc a cerut time-out. Meciul s-a încins, iar gazdele au revenit de la 18-22 la 21-22, iar Alajbeg a punctat într-un moment aprins. Târgoviște a reușit să egaleze la 23 și tot echipa vicecampioană a beneficiat de prima minge de set după o răbufnire de orgoliu. Chiar dacă a salvat o minge de set, Bljul le-a pierdut pe următoarele două și Târgoviște s-a impus ca în primul set cu 26-24.

Cel de-al 4-lea set a fost condus cap-coadă de gazde, care nu au cedat în niciun moment inițiativa, iar Târgoviște s-a impus cu 25-22 și a câștigat cel de-al 3-lea meci al finalei, iar mâine, echipa lui Terzic va juca în fața propriilor spectatori cu titlul pe masă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.