Metalurgistul Cugir a stat în a 5-a etapă a returului Ligii a 3-a, iar marți va avolua în etapa intermediară programată, pe teren propriu, cu Unirea Jucu! Duelul va începe la ora 17.00 și va aduce față în față două echipe puternice ale seriei, cu un ușorp lus de partea forbaliștilor din Alba, care traversează o perioadă excelentă și își doresc să revină în plutonul fruntaș al seriei. Oficialii echipei se sub Drăgana așteaptă mulți spectatori pe Cugir Arena, toate încasările urmând să fie donate pentru Mateo, un băiețel bolnav din Cugir.

Metalurgistul Cugir are o serie fantastică, cuvântul de ordine sub Drăagan fiind victoria. După o săptămână de pauză, timp în care s-au pregătit intens pentru acest duel, Călin Moldovan așteaptă de la elevii săi aceeași determinare și speră ca aceștia să revină rapid în starea de conectare pentru a aborda cât se poate de serios duelul cu Jucu!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Înainte de partea fotbalistică, dar și pentru spectacolul de pe teren, am vrea să vină cât mai multă lume la meci ca să îl putem ajuta pe Mateo! Sperăm să continuăm seria rezultatelor pozitive! Jucăm acasă, avem încredere în noi, dar vom întâlni o echipă bună a seriei cu jucători buni pentru acest nivel, însă sperăm ca această pauză să nu ne fi afectat ritmul de joc și așteptăm o victorie pentru a ne menține în primele 3 echipe!”, a declarat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

Cugirul își va apăra blazonul în duelul de mâine cu întreg lotul la dispoziție!

De cealaltă parte, Unirea Jucu vine după o victorie cu 3-0, obținută pe teren propriu împotriva echipei CS Iernut, prin golurile marcate de A. Pop, Banyoi și Cubleșan, ultimele două reușite venind pe final.

Unirea Jucu s-a apropiat de plutonul fruntaș, iar cu 33 de puncte speră la o evoluție bună atât marți, cât și în duelurile următoare, pentru a prinde o poziție cât mai bună la finalul sezonului.

„Pregătesc echipa la fel pentru fiecare adversar! Orice partidă pentru noi este dificilă, indiferent că vorbim de Cugir sau alte formații! Metalurgistul Cugir are o echipă omogenă, cu jucători care evoluează de mult timp împreună și cred că au prima șansă! M-aș mulțumi și cu un punct din acestă deplasare!”, a precizat Adrian Iencsi, antrenorul Unirii Jucu.

În partida tur, Unriea Jucu s-a impus cu 2-1 și oprea o serie de 3 victorii consecutive ale Cugirului.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.