HC-Alba-Sebes-Dunarea-Braila40Sâmbătă visul conducătorilor echipei HC Alba Sebeș a devenit, în sfârșit, realitate, iar mult dorita jucătoare Ada Moldovan a ajuns la Sebeș. Chiar dacă așteptarea a fost una lungă, vorbindu-se de venirea ei din vară, când unele voci o dădeau ca și transferată de gruparea sebeșeană, e bine că în sfârșit a ajuns.

A jucat foarte bine la Sebeș, conducând jocul echipei și a marcat patru goluri. Ada Moldovan a jucat la Sebeș la un nivel înalt, dovedindu-și încă odată clasa și valoarea de necontestat. Rezultatul de pe tabela de marcaj a reflectat exact realitatea din teren, însă din păcate pentru fanii handbalului din Sebeș, Ada Moldovan a sosit doar ca adversar al echipei pe care o putea ajuta să-și îndeplinească obiectivul, însă din motive mai mult sau mai puțin subiective venirea acesteia la Sebeș a căzut.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Surprinzător a fost însă pentru conducătorii sebeșeni, că Ada Moldovan a încurcat vestiarul și autocarul, plecând de la meci cu echipa brăileană, adversara din meciul de azi, spre surprinderea unora care o „știau” transferată încă din vara trecută.

Surse apropiate jucătoarei susțin că aceasta s-ar întoarce din vară acasă la Sebeș și nu ar fi exclus ca Ada Moldovan să evolueze în sezonul viitor pentru HC Alba-Sebeș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Vise de adormit copiii!!!Ce om cu capul pe umeri ar parasi o echipa ce joaca pentru locurile 3,4,5 in liga nationala,unde-l are antrenor pe Buceschi,sa vina sa joace in divizie ,doar de dragul Sebesului!Daca ar fi gandit sentimental,venea din toamna trecuta,nu acum cand toate jucatoarele cauta solutii sa se salveze!Poate ,asa,pe la 35-40 de ani,la final de cariera sa mai joace pt Sebes!Putea sa fie cea mai buna pt orasul Sebes daca cei din conducere bagau mana mai adanc in buzunar !Ea, cu CIOLI,cu GOGO,ar fi facut minuni si le-ar dat curaj si la celelalte!!!Dar cand te uiti sa iei 2+1 gratis ,suporti consecintele!!!Si injuraturile!!!Ca,vorba romanului-FRATE,FRATE,DAR BRANZA E PE BANI!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.